طرز تهیه بامیه خانگی (مخصوص ماه مبارک رمضان)

یکی از شیرینی های ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه هست در این پست از وب سایت اینفو نحوه پخت این شیرینی خوشمزه و دوست داشتنی را برای شما فراهم نموده ایم امیدواریم بامیه های خوشمزه ای برای سفره های افطاری خود درست کنید.

 

۱: مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی

  •  آب ۱ لیوان
  •  تخم مرغ ۲ عدد
  •  کره ۵۰ گرم
  •  شکر ۲ قاشق غذاخوری

۲ : مواد لازم برای شربت بامیه

  •  آب ۱ لیوان . گلاب ۱/۴ لیوان
  •  زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری
  •  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه بامیه

طرز تهیه شربت بامیه

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد ).

طرز تهیه بامیه خانگی

آب و کره را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید ، آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس ۲ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

قابلمه خمیر را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت به خمیر اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید سپس در روغن مایع داغ قیچی کنید تا سرخ شود ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.

بامیه ها را به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ، حدود ۳ دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی میباشد.

نکته : در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد ، در زمان بریدن بامیه سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید