طرز تهیه خورشت چغاله بادام

با چند نوع میوه معمولاً می توان خورش و یا ترشی تهیه کرد که چغاله بادام یکی از انواع آنهاست.

مواد لازم:

گوشت خورشتی              ۴۰۰گرم

پیاز خورد و سرخ شده       یک عدد متوسط

چغاله بادام                    ۲۰۰ گرم

نعنا و جعفری خورد شده    ۳۰۰گرم

نمک و فلفل و ادویه          به میزان لازم

آب غوره                        به میزان لازم

آب                               ۴ لیوان

طرز تهی هخورشت چغاله بادام:

ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و ۳،۴ دقیقه صبر کنید، سپس ۴ لیوان آب را اضافه کنید و به مدت ۴۵تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و ۱۰دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد. حال غذا آماده است.

نکات:

۱-می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
۲-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.
۳-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.
۴-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.
۵-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.

مطالب از سراسر وب

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*