طرز تهیه لازانیا با اسفناج

 لازانیا با اسفناج

مواد لازم:

  • ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون کاملا خالص
  • ۲ بسته (۳۲۰ گرم) اسفناج یخ زده، خرد شده
  • ۱/۲ پیاز، خردشده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پونه‌ی کوهی خشک شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • ۲ حبه سیر، خردشده
  • ۱ شیشه ( ۱ کیلو) سس اسپاگتی
  • ۱ و ۱/۲ فنجان آب
  • ۲ فنجان پنیر محلی بدون چربی
  • ۱ بسته( ۲۵۰ گرم) پنیر موتزارلای کم چرب، ریز خردشده
  • ۱/۴ فنجان پنیر پارمزان، رنده شده
  • ۱/۲ فنجان جعفری تازه، خردشده
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۲۵۰ گرم رشته‌ی لازانیا

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم نمائید.
  2. قابلمه‌ای بزرگ برداشته، روغن زیتون را درون آن بریزید روی حرارت ملایم قرار داده و اسفناج‌، پیاز، پونه‌ی کوهی، ریحان و سیر را درون آن سرخ نمائید. سس اسپاگتی و آب را روی ترکیبات آماده شده بریزید؛ اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند. کاسه‌ای برداشته پنیر محلی، پنیر موتزارلا، پنیر پارمزان، جعفری، نمک، فلفل و تخم مرغ را مخلوط کنید.
  3. مقدار کمی از سس لازانیا را کف ظرف مخصوص لازانیا بریزید. ۴ عدد رشته‌ی خام لازانیا را بر روی سس قرار دهید و روی آن را با سس بپوشانید. دوباره ۴ عدد رشته‌ی لازانیا روی سس قرار دهید و ۲/۱ سس لازانیا و ۲/۱ مخلوط پنیر را روی رشته‌های لازانیا بریزید و دوباره لازانیا و سس و پنیر. لایه‌ی روی کار باید سس باشد.
  4. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۵۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده بودید، بپزید. فویل را برداشته و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید فرایند پخت ادامه یابد. پیش از سرو اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت نماید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*