طرز تهیه نخود بو داده با طعم عسل و دارچین

 

roasted-honey-cinnamon-chickpeasطرز تهیه نخود بو داده

 اگر هوس چیزهای شیرین می کنید، اما می دانید که خوردن آبنبات باعث می شود بی حال و کسل شوید، می توانید از این گزینه کم کالری و گرم استفاده کنید. نخود بو داده عسلی دارچینی. نخود ها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و هنگامی که بو داده شوند، حالت تردی رضایت بخشی پیدا می کنند و اگر آنها را با کمی عسل و دارچین بو دهید، یک خوردنی شیرین خوشمزه خواهید داشت که انرژی شما را نیز افزایش می دهد.

نخودهای بو داده عسلی دارچینی

مواد لازم

  • یک قوطی ۰٫۵ کیلویی لوبیای گاربانزوی ارگانیک
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
  • ۱/۸ قاشق چایخوری جوز هندی
  • ۱/۸ قاشق چایخوری نمک دریا

روش تهیه

  1. فر را از قبل تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.
  2. در یک صافی، آب نخود ها را خالی کرده و آبکشی کنید. آنها را روی حوله پهن کنید تا خشک شوند.
  3. نخود ها را روی ورق آشپزی در یک لایه تکی پخش کنید. حدود ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند، آنها را بپزید. یکی را امتحان کنید و اگر هنوز نرم است، به مدت طولانی تری بپزید.
  4. در حالی که نخود ها هنوز داغ هستند، آنها را در یک کاسه با روغن، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک مخلوط کنید. می توانید به همین شکل آنها را سرو کنید یا برای اینکه حالت کاراملی پیدا کنند، آنها را حدود ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.
  5. نخود های باقی مانده را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *