طرز تهیه کلم پلوی شیرازی

کلم پلوی شیرازی

این غذا با کوفته قلقلی درست می شه ولی می تونید از گوشت قیمه هم اضافه کنید.

– نیم کیلو گوشت چرخ کرده رو با ادویه، نمک، یک پیاز رنده شده و دو قاشق آرد نخودچی ورز بدید و کوفته های ریز درست کنید و توی روغن سرخ کنید.

– یک عدد کلم برگ بزرگ سفید را رشته رشته خرد کنید و  تفت بدید تا کمی نرم شود. یک پیاز وسه قاشق رب گوجه به آن اضافه کنید. اندازه یک لیوان آب گوشت روی این مواد بریزید و بگذارید چند دقیقه بپزد.

– بعد کوفته های سرخ شده را به آن اضافه کنید یک ربع پخت تا کشیدن آب این مایه زمان کافیست. نمک و فلفل و پودر دارچین و زعفران دم کرده را قبل از کشیده شدن آب مایه به آن اضافه کنید.

– در مدتی که مایه غذا می پزد، برنج را آبکش کنید و برنج ها را کمی زودتر از موقعی که برنج سفید می پزید آبکش کنید و لایه لایه از مایه گوشت و برنج توی قابلمه بچینید.

– برای اینکه غذایتان خوب دم بکشد یک قاشق روغن داغ و نصف لیوان آب داغ روی آن بریزید و دم کنی بگذارید و روی حرارت ملایم برنج رادم کنید.

مطالب از سراسر وب

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*