طرز تهیه کیک نسکافه

مواد لازم جهت تهیه کیک نسکافه  :

شکر ۱ پیمانه

زرده ی تخم مرغ ۴ عدد

روغن مایع ۳/۴ پیمانه

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

نسکافه ۲ قاشق غذا خوری

آب گرم ۱/۴ پیمانه

آرد ۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

نمک ۱ پینچ

سفیده تخم مرغ ۴ عدد زده شده به طوری که از ظرف نریزد

*مقادیر اندازه گیری شده با پیمانه ها و قاشق های  اندازی گیری استاندارد شیرینی پزی هستند .

طرز تهیه کیک نسکافه :

زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو از هم جدا کنید ،تخم مرغ ها حتما باید به دمای محیط رسیده باشند، دقت کنید که از زرده  وارد  سفیده نشه چون سفیده پف نمی کنه.

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کنار بزارید .

با استفاده از همزن اول سفیده ی تخم مرغ رو بزنید تا سفت بشه و از ظرف نریزه ،پرره های هم زن نباید چرب باشه وگرنه سفیده پف نمی کنه ،بنابر این برای این که مجبور نشید پرره های هم زن رو  وسط کار بشورید اول سفیده ها رو هم بزنید .

بعد در ظرف دیگه ای شکر ،زرده ی تخم مرغ ،روغن مایع و وانیل رو  با هم زن هم بزنید و نسکافه رو در آب گرم حل کنید و به آن اضافه کنید و هم بزنید .هم زن رو کنار گذاشته و با قاشق متناوبا از مخلوط آرد و سفیده  ی تخم مرغ زده شده به آن اضافه کنید و هم بزنید ،به طوری که آخرین مقدار باقی مانده سفیده ی تخم مرغ باشه .بعد خمیر کیک رو در قالب لوف( قالب مسنطیل شکل کیک صبحانه ) کاغذ روغنی انداخته شده یا چرب و آرد پاشی شده ی ۲۵-۳۰ سانتی بریزید و روش رو مقداری بادام پرک بریزید و در  طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده به درجه ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه یا تا وقتی که خلال دندون از توش تمیز بیرون بیاد قرار بدید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *