مریخ اسرارآمیز

سیارکی مریخ را از سیاره‌ای پر آب با رودخانه‌ها و اقیانوس‌ها تبدیل به جهنمی یخی وتاریک نموده . زمین هم به همین سرنوشت محکوم است یا که نه ما می توانیم از خود وسیاره مان در برابر انهدام محافظت کنیم ؟ در جذاب ترین و افشاگرانه ترین کتابش ، گراهام هنکوک شواهدی را بررسی می‌کند که می گویند زمانی سیاره قرمز لیم یزرع و خالی از سکنه مریخ پیش از این محیط پر آبی مملو از رودخانه‌ها و دریاچه‌ها و اقیانوس‌ها بوده . آیا مریخ برای خود حیات و تمدن داشته ؟ مگالیتهای ( سازه‌های سنگی غول‌آسا ) پیداشده بر سواحل خشک سیدون – اقیانوس مریخی سابق – بازتاب هم آیی هندسی اهرام در نکرو پولیس جیزه مصر است . به ویژه ساختاری ابوالهول شکل که تجسم صورتی با تاج و دهان و دندان و سری مصری شکل . امکان دارد که رابطه‌ای بین ساختار مصری و نوع مریخی آن وجود داشته باشد ؟ چرا ناسا رویه انکار این موارد استثنایی جالب‌توجه را در پیش‌گرفته و آن را خطای دید و گول خوردگی ناشی از تابش نور معرفی می‌کند ؟

هنکوک به این احتمال جالب‌توجه اشاره می‌کند که تمدن باستانی مریخ با ساختارهای قابل‌توجه ای که از خود باقی نهاده در تلاش برای برقراری ارتباط با ماست . در بررسی آثار احتمالی به‌جامانده از تمدن مریخ و تحولات ناگهانی و عمده کیهانی که ممکن است انقراض آن را موجب شده باشند کتاب مریخ اسرارآمیز هم گذشته باستانی‌مان را به ما نشان می‌دهد و هم درباره سرنوشت نهایی‌مان هشدار یوهانس کپلر ، ریاضیدان و منجم قرن هفدهمی پیش ازا ین گفته بود که :

” ستاره‌های دنباله‌دار بیشتر از ماهی‌های دریا هستند ” .

در ۱۹۹۰ اخترشناسی از ناسا گفت که : ” کسانی که در یک رستوران فست فود کار می‌کنند نسبت به کسانی که فضا را برای سیارک‌ها رصد می‌کنند حرفه‌ای تر هستند ” .

در کتاب ” مریخ اسرارآمیز ” هنکوک ، بووآل و گریسبی چیز خیلی متفاوتی را امتحان کرده‌اند . آن‌ها چشم‌انداز تاریخی را مطرح نموده‌اند مبنی بر اینکه احتمالاً پیش از این فاجعه‌ای را تجربه نمود ه ایم . داستان ما با مریخ آغاز می‌شود . نویسندگان فرضیه‌ای را مطرح نموده‌اند که سیاره همسایه ما زمانی جوی متراکم و اقیانوس‌هایی پر آب داشته اما در هزاران سال قبل با فاجعه‌ای باورنکردنی که عبارت بوده از رگبار بارش سنگ‌های آسمانی مواجه و محیط‌زیست و تمدن آن نابودشده .

آن‌ها شواهد تصویری در خصوص وجود یک تمدن مریخی را در گذشته ارائه نموده‌اند . به همان اندازه تحقیق درباره دست کاری ناسا در عکس‌های جنجال بر انگیزی که این سازمان را تحت فشار قرار داده جالب است که موجب صدور بیانیه‌هایی غلط از سوی این سازمان شده . نویسندگان گزارش می‌دهند که سیاست ترویج اطلاعات نادرست تاریخی توسط سازمان‌های دفاعی آمریکا همچنان ادامه دارد .

سپس کتاب اهداف خود را وسیع تر کرده و از ضرباتی سخن می‌گوید که زمین و ماه و دیگر اجرام منظومه شمسی از آن‌ها زخم‌خورده‌اند . خواننده ممکن است از دانستن این مطلب شوکه شود که در واقع ماه هنوز از ضربه‌ای که توسط زمینی‌های شوکه شده صدها سال پیش رصد شده در ارتعاش است .

یک فصل کامل به شواهدی اختصاص داده‌شده که از جانب ستاره‌شناسان به نام عرضه‌شده و مربوط می‌شود به گروهی از ستاره‌های دنباله‌دار ، شامل یک ستاره دنباله‌دار غول‌آسای ۳۰۰ کیلومتری که حدود ۵۰۰۰۰ سال پیش وارد مدار محل عبور زمین شده . ستاره دنباله‌دار غول‌آسا در نهایت تکه تکه شده و مسیر مداری با هزاران سیارک مهلک پدید آمده و احتمال برخورد با زمین بسیار افزایش پیداکرده . در واقع طی بیست هزار سال اخیر همیشه این احتمال وجود داشته که یکی از این قطعات سرگردان در فضا به زمین ثابت کند . در اینجا جایگاه مریخ اسرارآمیز در میان دیگر عناوین به کار گرفته شده توسط هنکوک مشخص می‌شود .

آیا در پس پرده پایان دراماتیک و تاکنون غیرقابل توضیح عصر یخبندان برخورد یکی از این اجرام سماوی قرار دارد ؟ نجات‌یافتگان این فاجعه و همه تمدن‌های بزرگ ما بعد عصر یخبندان هشداری هستند از آنچه که رخ خواهد داد ؟ در مریخ اسرارآمیز شواهد جغرافیایی ، باستان‌شناسی و تاریخی فراوان به شکلی خلاصه ارائه‌شده ( شواهدی که به شکلی عمیق تردرکتاب سر انگشت خدایان بررسی شده‌اند ) که پاسخ مثبتی هستند برای سؤالات ما .

با توجه به چشم‌انداز تاریخی‌اش ، مریخ اسرارآمیز آمیزه‌ای از امید و نامیدی را برایمان به ارمغان آورده. باشد که از خواب غفلت بیدار شویم !

www.grahamhancock.com
http://www.scribd.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *