بشقاب پرنده شرکت AVRO ساخت امریکا+ویدیو

همگی می دانیم پس از جنگ جهانی دوم بسیاری از دانشمندان نازی به امریکا و روسیه برده شدند تا بر روی طرح های محرمانه و پروژه های فوق سری آلمان نازی کار کنند.

 اسنادی که به تازگی توسط ارتش آمریکا غیرمحرمانه اعلام شده اند، فاش می کنند که نیروی هوایی این کشور در سال ۱۹۵۶ در حال کار بر روی نوعی ابزار پرنده دایره مانند بوده و «پروژه ۱۷۹۴» توسط بخش سیستم های هوافضای نیروی هوای ارتش در دست تحقیق و توسعه بوده است. این اسناد همچنین نشان دهنده قرارداد میان نیروی هوایی و شرکت کانادایی Avro Aircraft Limited هستند.

این پرنده به گونه ای طراحی شده بوده که به طور عمودی از زمین بلند شود و با استفاده از موتورهای جت پیشرانه هدایت شود. در طرح های این ابزار پرنده ذکر شده که می تواند به حداکثر سرعت ۳ تا ۴ ماخ و سقف پرواز ۳۰۵۰۰ متر دست یابد. در خلاصه گزارش پایانی پروژه ۱۷۹۴ آمده است که «پروژه به خوبی پیش رفته و می تواند موقعیت ممتازی را در که شروع مذاکرات به آن نیاز داریم، فراهم آورد.»

بشقاب پرنده شرکت AVRO

این گزارش همچنین اشاره می کند که هزینه تخمینی پروژه بالغ بر ۳میلیون و ۱۶۸ هزار دلار خواهد بود و انجام آن به دو سال زمان نیاز دارد. با ارزش پول امروزی، این مبلغ بیش از ۲۶٫۶ میلیون دلار خواهد بود. اما سرانجام این پروژه کنار گذاشته شد و این هم مانند دیگر تلاش های نیروی هوایی برای دستیابی به بشقاب پرنده، به شکل قابل توجهی تنها بر روی کاغذ عملی بود.

البته باید برای خروج دیگر پروژه های این چنینی از لیست محرمانه منتظر ماند تا مطمئن شد که آنها هنوز به تکنولوژی ساخت بشقاب پرنده دست پیدا نکرده اند! به نظر شما داستان یوفوها و مشاهده اشیاء ناشناس پرنده تا چه حد به پروژه هایی از این دست مربوط هستند؟

بشقاب پرنده شرکت AVRO

لازم به ذکر است این پروژه با شکست مواجه شده و بشقاب پرنده فوق تنها توانست ۱٫۵ متر از طرح زمین بلند شود و قدرت مانور بسیار ضعیفی نیز از خود نشان داد.

پس از شکست پروژه این بشقاب پرنده از حالت فوق محرمانه خارج شد و در موزه شرکت AVRO قرار گرفت.

بعد ها هاورکرافت ها از روی طرح این بشقاب پرنده ساخته شدند.

لازم به ذکر است پس از شکست طرح این بشقاب پرنده سازمان سیا آمریکا همزمان پروژه ی دیگری را در حال اجرا داشت که بعد ها به ساخت هواپیمای رادار گریز F117 انجامید.

اما اینکه آیا آمریکا و یا روسیه هم اکنون به طرح های موفقیت آمیزی دست پیدا کرده اند یا خیر سوالی است که گذشت زمان به آن پاخ خواهد داد…

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *