خورش جوجه

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •   بادمجان ریزقلمی: ۸ تا ۱۲ عدد
  •   نعناع و جعفری: ۳۰۰گرم، ساطوری شده
  •   آبلیمو یا آبغوره: یک‌چهارم پیمانه
  •   روغن مایع: به میزان لازم
  •   نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ – بادمجان‌ها را پوست کنده و نمک بپاشید تا تلخاب آن خارج شود، پس از حداقل ۳۰ دقیقه، آنها را شسته، خشک کرده و سرخ کنید.

۲ – ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع را در یک قابلمه متوسط داغ کرده و نعناع و جعفری را ۸دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید، سپس بادمجان را اضافه کرده و با ۲پیمانه آب جوش ۳۰دقیقه بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با کته سرو کنید.

نکات:

۱- برای لعاب دادن به خورش از یک سیب‌زمینی ورقه شده یا ۲ قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت که در چند قاشق غذاخوری آب سرد حل شده، استفاده کنید.

۲- اضافه کردن چند کدوی قلمی سرخ شده خالی از لطف نیست.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *