دستور تهیه خرچنگ پخته و میگو

خرچنگ پخته و میگو

  • مخصوص ۴ تا ۶ نفر
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ حبه سیر، ریزشده
  • ۲ شاخه کرفس، ریزشده
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ایی سبز، ریزشده
  • ۱ عدد پیاز، ریزشده
  • مقداری فلفل تند هندی
  • مقداری پودر فلفل چیلی
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید
  • ۱و ۲/۱ فنجان ماهی
  • ۵۰۰ گرم میگو، پوست کنده و پاک‌شده
  • ۱و ۲/۱ فنجان گوشت خرچنگ، تکه شده
  • ۴/۱ فنجان خامه غلیظ
  • ۱ فنجان خرده نان
  • ۱ بوته پیازچه، خردشده
  • پیاز پخته شده، آرد ذرت یا برنج برای سرو

دستور پخت:

  1. فر را گرم کنید.
  2. کره را در ماهی‌تابه چدنی با قطر ۲۵ سانت ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  3. سیر، کرفس، فلفل، پیاز، فلفل هندی و پودر فلفل چیلی را بیافزائید. دائماً هم بزنید تا سبزیجات بپزند و نرم شوند. اجازه ندهید سبزیجات قهوه‌ایی شوند. آرد را با مواد مخلوط کنید و و اجازه تا به مدت ۲ دقیقه بپزند، دائماً هم بزنید.
  4. ماهی‌ها را به آرامی اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۶ تا ۸ دقیقه بجوشد، حرارت را کم کنید و تا غلیظ شود.
  5. میگوها، خرچنگ و خامه را سبزیجات بیافزائید و حرارت را کمی زیاد کنید. اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه میگوها بپزند و صورتی شوند. خرده‌های نان و پیازچه‌ها را روی آن بریزید.
  6. ماهی‌تابه را در در طبقه مخصوص کباب فر قرار دهید و اجازه دهید خرده نان‌ها قهوه‌ایی شوند.

مواد مغذی: ۳۰۰ کالری، ۲۸ گرم پروتئین، ۱۷ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم فیبر، ۳ گرم قند، ۱۴ گرم چربی، ۷ گرم چربی اشباع‌شده ۸۹۰ میلی‌گرم سدیم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *