دستور تهیه کیک خرمالو

مواد لازم :

  • دو و نیم فنجان آرد همه منظوره
  • نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • دو قاشق چای خوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • دو فنجان شکر
  • یک فنجان شیر
  • دو فنجان خمیر خرمالو
  • دو عدد تخم مرغ
  • دو قاشق چای خوری عصاره وانیل

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن کرده و فر را بر روی دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتیگراد) قرار می‌دهیم و ظرف مخصوص را به خوبی چرب می‌کنیم.

بکینگ پودر ، آرد ، جوش شیرین ، نمک ، شکر را درون یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و هم می‌زنیم.

تخم مرغ ، خمیر خرمالو ، شیر و وانیل را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده و با هم زن هم می‌زنیم.

سپس دو مخلوط را با هم ترکیب می‌کنیم و درون ظرف پخت انتقال می‌دهیم.

حدود ۱ ساهت و ۱۵ دقیقه درون فر اجازه می‌دهیم تا پخته شود و پس از خارج کردن ده دقیقه اجازه می‌دهیم تا خنک شود سپس می‌توانیم تزئین کرده و استفاده کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *