دستور پخت مارینیت قارچ

مواد لازم:

  • سرکه =۱۲۰ سی سی
  • سیر خرد شده= یک عدد کوچک
  • پوره گوجه فرنگی= ۲ قاشق سوپ خوری
  • روغن= ۳ قاشق سوپ خوری
  • قارچ دکمه ای= ۴۵۰ گرم
  • گشنیز جهت تزئین =به مقدار لازم
  • پیاز = یک عدد
  • برگ بو =تعدادی


طرز تهیه:

سرکه ، سیر ، برگ بو و پیاز را در یک قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا پیاز نرم شود. روغن و پوره ی گوجه فرنگی را اضافه کنید و ادویه بزنید.این مخلوط را روی قارچ ها بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید.برگ بو و سیر را از مواد خارج کنید و با گشنیز آن را تزئین نمایید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *