دستور پخت پاستای رشته‌های کدو سبز

مواد لازم:

  • ۲ عدد کدو سبز بزرگ
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • سه حبه سیر خرد شده
  • دو قاشق چایخوری روغن آووکادو یا روغن نارگیل
  • ۴۵۳ گرم گوشت(گوشت مرغ، بوقلمون، گوشت قرمز)
  • دو پیمانه سس پاستا
  • سه قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • یک بسته اسفناج تازه
  • پنیر کلبه
  • ۳۹۶ گرم لوبیای سفید
  • یک پیمانه آب
  • نمک، فلفل و پنیر پارمسان برای طعم بخشیدن به غذا

طرز تهیه:

  1. ابتدا یک ماهیتابه بردارید و روغن داخل آن بریزید . اجازه دهید با حرارت متوسط گرم شود. سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کنید. به مدت چند دقیقه بپزید و هر از چندگاهی  هم بزنید.   گوشت را به آن اضافه کنید و بپزید.
  2. سس پاستا ، سرکه بالزامیک و اسفناج را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید و اجازه دهید مواد بپزد. سپس پنیر کلبه و لوبیاها را به آن بیفزایید و به آرامی هم بزنید. درب آن را بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.
  3. رشته‌های کدو سبز را به آن اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند. کمی آب به آن اضافه کنید. در نهایت نمک و سایر مواد باقی مانده را اضافه کنید. نوش جان

اطلاعات تغذیه‌ای:

  • کالری: ۳۰۷٫۹
  • چربی کل: ۱۳ گرم
  • کلسترول: ۵۷٫۷ گرم
  • سدیم: ۵۲۸٫۹ میلی گرم
  • کربوهیدرات:۱۸٫۸ گرم
  • فیبر:۴٫۹ گرم
  • پروتئین:۲۸٫۴ گرم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *