طرز تهیه بیسکویت کدو تنبل

مواد لازم :

  • یک فنجان ترد کننده
  • یک فنجان شکر سفید
  • نصف فنجان شکر قهوه‌ای
  • سه چهارم فنجان پوره کدو تنبل
  • یک تخم مرغ بزرگ
  • دو قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • سه و سه چهارم فنجان آرد همه منظوره
  • یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • یک و نیم قاشق چای خوری دارچین
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
  • نصف فنجان شکر سفید
  • یک قاشق چای خوری دارچین
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل شیرین

طرز تهیه :

یک فنجان ترد کننده را به همراه یک فنجان شکر سفید و شکر قهوه‌ای مخلوط کرده و هم می‌زنیم سپس در پوره کدو تنبل هم می‌زنیم و به تخم مرغ هم زده شده و وانیل اضافه می‌کنیم.

بکینگ پودر ، یک قاشق چای خوری دارچین ، نمک ، جوز هندی را نیز در یک کاسه با هم به هم می‌زنیم. به تدریج آرد را به مخلوط کدو تنبل اضافه می‌کنیم تا خمیر بدست آید و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود.

فر را بر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) قرار می‌دهیم.

فنجان شکر سفید ، یک دارچین قاشق چای خوری و فلفل شیرین با هم در یک کاسه کوچک به هم بزنید.

سپس خمیر را به گلوله‌های ۳ سانتی تبدیل کرده و با ته لیوان صاف کرده و درون سینی فر قرار می‌دهیم .

۱۲ تا ۱۳ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها پخته شوند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *