طرز تهیه خوراک مرغ و کنگر فرنگی

مواد لازم :

  • ۴۵۰ گرم کنگر فرنگی ، خشک شده و خرد شده
  • سه چهارم فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • سه چهارم فنجان سس مایونز
  • یک قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد برابر با ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار می‌دهیم.

کنگر فرنگی، پنیر پارمسان، سس مایونز، و فلفل را در یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط می‌کنیم سپس سینه مرغ را درون ظرف پخت قرار می‌دهیم و با مخلوط کنگر آن را می‌پوشانیم و دورن فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا ۳۰ دقیقه درون فر پخته شود و رنگ گوشت صورتی شود. به همین سادگی غذای جدید شما آماده سرو شده است. از خوردن آن لذت ببرید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *