طرز تهیه فلافل ماهی

فلافل ماهی

مواد لازم برای چهار نفر :

ماهی (فیتو)= ۳۰۰ گرم
نخود خیس شده= ۴۰۰ گرم
پودر زیره سبز =۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ= ۲ عدد
پیاز رنده شده= ۱ عدد متوسط
سیر له شده= ۲ حبه
گشنیز خرد شده= ۳ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر =۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ، زرد چوبه و روغن= به میزان لازم


طرز تهیه :

ابتدا ماهی ، نخود چرخ شده ، پیاز رنده شده ، سیر له شده و گشنیز کاملاً ساطوری شده را با هم مخلوط کرده سپس پودر زیره ، نمک ، بکینگ پودر ، فلفل و زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مخلوط شود . سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ کنید . این غذا را همراه نان باگت ، خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی سرو میکنند .

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *