طرز تهیه مرغ ذغالی

مرغ ذغالیمرغ ذغالی پیشنهادی عالی برای فرار از شیوه قدیمی طبخ مرغه. بو و طعم دودی این غذا فوق العاده ست. ترفند دودی کردن مرغ ذغالی بسیار ساده ست.

مواد لازم برای مرغ ذغالی:

مرغ: ۲ تکه

سس مایونز: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد درشت

زعفران دم شده: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مرغ: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ ذغالی:

مرغ ها رو با نمک فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم.

پیازها رو با توجه به سلیقه خودتون خلالی یا نگینی کرده سرخ کنین تا طلایی بشن.

مرغ های مزه دار شده رو در کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی بشن.

پیازهای سرخ شده رو در ته طرف چیده و مرغ ها رو، روش می چینیم.

یک لیوان آب جوش رو با سس مایونز و زعفران و ادویه مرغ مخلوط و روی مرغ ها می ریزیم.

و زیر شعله رو کم می کنیم تا مرغ به آرامی بپزه و مزه ها به خوردش بره.

در این فاصله یک ذغال درشتو روی گاز قرار میدیم تا حسابی سرخ بشه.

و یک تکه فویل رو بر میداریم و به شکل کاسه اون رو شکل می دیم ، چون قراره ذغال داخل این فویل قرار بگیره.

بعد از اتمام زمان پخت مرغ، وقتی مرغ ها کامل مغز پخت شده بودن به اندازه فویل وسط قابلمه جا باز کرده و فویل رو بین مرغ ها قرار میدیم. یک قاشق از روغن داخل قابلمه رو بر میداریم، ذغال سرخ شده رو داخل فویل قرار داده و روغن رو، روی تمام قسمتای ذغال میریزیم و به سرعت درب قابلمه رو کیپ می کنیم، در صورت نیاز می تونین از دم کنی هم استفاده کنین.

توجه داشته باشین که در این مرحله اجاق رو خاموش کرده باشین.

درب ظرف رو تا ۱۵ دقیقه بعد بر ندارین، زمان بدین تا مرغ ها مزه دود رو به خودشون بگیرن.

مقدار استفاده از سس مایونز در این غذا سلیقه ایه اگر نمیخواین زیاد چرب بشه یک قاشق کافیه و همین طور می تونین از زعفران بیشتری استفاده کنین.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *