طرز تهیه نخود بو داده با طعم عسل و دارچین
اگر هوس چیزهای شیرین می کنید، اما می دانید که خوردن آبنبات باعث می شود بی حال و کسل شوید، می توانید از این گزینه کم کالری و گرم استفاده کنید. نخود بو داده عسلی دارچینی. نخود ها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و هنگامی که بو داده شوند، حالت تردی رضایت بخشی پیدا می کنند و اگر آنها را با کمی عسل و دارچین بو دهید، یک خوردنی شیرین خوشمزه خواهید داشت که انرژی شما را نیز افزایش می دهد.
نخودهای بو داده عسلی دارچینی
مواد لازم
- یک قوطی ۰٫۵ کیلویی لوبیای گاربانزوی ارگانیک
- ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق غذاخوری عسل
- ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
- ۱/۸ قاشق چایخوری جوز هندی
- ۱/۸ قاشق چایخوری نمک دریا
روش تهیه
- فر را از قبل تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.
- در یک صافی، آب نخود ها را خالی کرده و آبکشی کنید. آنها را روی حوله پهن کنید تا خشک شوند.
- نخود ها را روی ورق آشپزی در یک لایه تکی پخش کنید. حدود ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند، آنها را بپزید. یکی را امتحان کنید و اگر هنوز نرم است، به مدت طولانی تری بپزید.
- در حالی که نخود ها هنوز داغ هستند، آنها را در یک کاسه با روغن، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک مخلوط کنید. می توانید به همین شکل آنها را سرو کنید یا برای اینکه حالت کاراملی پیدا کنند، آنها را حدود ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.
- نخود های باقی مانده را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.