طرز تهیه پستو مرغ فلورنتینا

پستو مرغ فلورنتینا

خوراکی فوق‌العاده غنی از مرغ، اسفناج و سس‌ خامه‌ای پستو. اگر با نان ترد و سالاد کاهو سرو شود، طعمی فوق‌العاده خواهد داشت!

مواد اولیه مخصوص ۴ نفر :

  • ۲ قاشق سوپ‌‌‌خوری روغن زیتون
  • ۲ حبه سیر کاملا ساطوری شده
  • ۴ تکه سینه مرغ پوست‌کنده شده، بی‌استخوان و باریک خردشده
  • ۲ فنجان برگ اسفناج تازه
  • ۱ بسته (معادل ۱۵۰ گرم) سس آلفردوی آماده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری سس پستو (ریحان و سیر)
  • ۱ بسته (معادل ۲۵۰ گرم) پاستای پنه
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری پنیر رومانوی (پنیر تند) رنده شده

آماده سازی مواد: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۳۵ دقیقه

آماده سازی مواد تا سرو: ۵۵ دقیقه

طرز تهیه

قابلمه‌ای برداشته، روغن را درون آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. سیر را برای مدت ۱ دقیقه سرخ کنید؛ سپس مرغ را اضافه کنید و برای مدت ۷ تا ۸ دقیقه تفت دهید. هنگامی که مرغ‌ها تقریبا پخته شد (درونش صورتی نباشد) اکنون اسفناج را اضافه کنید و باز هم برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.

در همین حین، سس آلفردو را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی آماده کنید. هنگامی که سس آماده شد، ۲ قاشق سوپ‌خوری پستو را به سس آلفردو بیافزایید و کنار بگذارید.

در یک قابلمه بزرگ مقداری آب و نمک ریخته و اجازه دهید بجوشد، پاستاها را برای مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوش بریزید تا بپزند، بعد از آب خارج کنید و درون آبکش بریزید تا آبش گرفته شود.

مرغ‌ها و مخلوط اسفناج را به پاستاها اضافه کنید، سپس سس پستو و آلفردو را اضافه نمائید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید، پنیر رنده شده را روی مواد بریزید و سرو کنید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *