طرز تهیه چیز برگر فریتاتا

مواد لازم :

مواد لازم برای سس تند:

  • نصف فنجان سس مایونز
  • یک قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذا خوری فلفل تند خرد شده

فریتاتا :

  • ۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
  • نصف پیاز بزرگ ، خرد شده
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • یک فنجان کاهو خرد شده
  • هشت عدد تخم مرغ بزرگ به هم خرده شده
  • سه چهارم فنجان پنیر چدار خرد شده

طرز تهیه :

برای درست کردن سس ابتدا یک کاسه کوچک آماده می‌کنیم و سس مایونز و سس گوجه فرنگی را درآن کاملا مخلوط می‌کنیم و گنار می‌گذاریم.

یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط گاز قرار می دهیم و گوشت گاو، پیاز و نمک را اضافه می‌کنیم هم می‌زنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می‌دهیم.

سپس کاهو ها را با تخم مرغ های هم زده شده اضافه می‌کنیم و پس از ۳۰ ثانیه به داخل ماهیتابه می‌ریزیم و با یک کفگیر پلاستیکی تخم مرغ ها را به وسط ماهی تابه هدایت می‌کنیم به مدت ۲ الی ۳ دقیقه و روی آن پنیر را می‌پاشیم و ۵ دقیقه اجازه می‌دهیم در همین حال به پخته شدن ادامه دهد تا تخم مرغ ها پوف کنند و پنیر کاملا ذوب شوند.

سپس از روی اجاق گاز جدا کرده و سس را به آن اضافه می‌کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *