طرز تهیه کارامل شکلاتی

 کارامل شکلاتی

 

مواد لازم :

  • ۴۲۰ گرم کارامل بسته بندی
  • ۳۶۰ گرم شیر خشک
  • ۵۰۰ گرم شکلات مخلوط کیک
  • شش قاشق غذاخوری ذوب شده کره
  • یک فنجان تراشه های شکلات
  • ۱۲۰ گرم گردو

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن کرده و فر را بر روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) قرار می‌دهیم و ظرف پخت را به خوبی چرب می‌کنیم.

کارامل را درون ماهیتابه باز کرده و دو قاشق شیر خشک اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا ذوب شود.

سپس در یک کاسه جداگانه شیر خشک باقی مانده را با کره ذوب شده و شکلات مخلوط کیک را مخلوط کرده و به خوبی هم می‌زنیم.

و نیمی از این مخلوط را به تابه اضافه کرده و ۱۰ دقیقه می‌پزیم و پس از آن تراشه‌های شکلات را نم نم روی مواد می‌پاشیم و نیمی دیگر مواد را نیز اضافه می‌کنیم و درون فر قرار می‌دهیم.

و درون فر ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود و سپس با گردو تزیئن می‌کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *