طرز تهیه کاپ کیک پنیری

مواد لازم :

  • یک سوم فنجان خرده‌های شیرینی
  • یک قاشق غذا خوری شکر سفید
  • یک قاشق غذا خوری مارگارین ذوب شده
  • ۲۴۰ گرم پنیر خامه ، نرم
  • یک چهارم فنجان شکر سفید
  • یک و نیم قاشق چای خوری آب لیمو
  • نصف قاشق چای خوری لیمو رنده شده
  • یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک عدد تخم مرغ

طرز تهیه :

ابتدا فر را بر روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت ( ۱۶۵ درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم و شش عدد کاپ مخصوص کیک را چرب می‌کنیم.

یک کاسه متوسط آماده کرده و خرده های شیرینی ، شکر و مارگارین را کاملا مخلوط می‌کنیم و به هر کاپ مخصوص یک قاشق از مواد را ریخته و در ته ظرف ته نشین می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم و از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم تا سرد شود .

در یک ظرف جداگانه پنیر خامه‌ای ، شکر ، آب لیمو ، لیمو و وانیل را مخلوط کرده و درون تخم مرغ هم زده شده می‌ریزیم و سپس سه چهارم کاپ‌ها را با این مواد پر کرده و به مدت ۲۵ دقیقه درون فر در دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم.

سپس از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم تا سرد شود.

برای تزینش نیز می‌توان از خامه و شکلات و یا مربا استفاده کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *