طرز تهیه کلم پلوی شیرازی

کلم پلوی شیرازی

این غذا با کوفته قلقلی درست می شه ولی می تونید از گوشت قیمه هم اضافه کنید.

– نیم کیلو گوشت چرخ کرده رو با ادویه، نمک، یک پیاز رنده شده و دو قاشق آرد نخودچی ورز بدید و کوفته های ریز درست کنید و توی روغن سرخ کنید.

– یک عدد کلم برگ بزرگ سفید را رشته رشته خرد کنید و  تفت بدید تا کمی نرم شود. یک پیاز وسه قاشق رب گوجه به آن اضافه کنید. اندازه یک لیوان آب گوشت روی این مواد بریزید و بگذارید چند دقیقه بپزد.

– بعد کوفته های سرخ شده را به آن اضافه کنید یک ربع پخت تا کشیدن آب این مایه زمان کافیست. نمک و فلفل و پودر دارچین و زعفران دم کرده را قبل از کشیده شدن آب مایه به آن اضافه کنید.

– در مدتی که مایه غذا می پزد، برنج را آبکش کنید و برنج ها را کمی زودتر از موقعی که برنج سفید می پزید آبکش کنید و لایه لایه از مایه گوشت و برنج توی قابلمه بچینید.

– برای اینکه غذایتان خوب دم بکشد یک قاشق روغن داغ و نصف لیوان آب داغ روی آن بریزید و دم کنی بگذارید و روی حرارت ملایم برنج رادم کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *