طرز تهیه کیک پنیر مربایی

کیک پنیر مربایی

کیک پنیر مربایی

مواد لازم :

  • یک و نیم بسته کراکر گراهام، خرد شده
  • یک سوم فنجان شکر
  • یک فنجان گردو ، خرد شده
  • نصف فنجان کره ذوب شده
  • ۹۰۰ گرم پنیر خامه‌ای نرم شده
  • یک فنجان شکر
  • یک فنجان خامه ترش
  • سه عدد تخم مرغ
  • یک چهارم فنجان آرد همه منظوره
  • دو قاشق غذا خوری وانیل

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت ( ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد ) قرار می‌دهیم.

یک و نیم بسته کراکر گراهام ، یک سوم فنجان شکر ، یک فنجان گردو ، نصف فنجان کره ذوب شده را درون یک میکسر ریخته و هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس در ته ظرف پخت پخش کرده و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا تست شود و از اجاق خارج می‌کنیم.

حال دما را به ۱۷۵ درجه سانتی گراد کاهش می‌دهیم.

آرد ، پنیر  و شکر را به وسیله هم زن هم می‌زنیم و سپس خامه ترش و تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شود.

سپس مواد را درون ظرف پخت ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم .

و در پایان پس از خنک شدن با مربا آلبالو تزئین می‌کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *