طرز پخت کیک اسفنجی وانیلی

مواد لازم:

  • ۱ و ½ پیمانه آرد
  • ۱ پیمانه ماست
  • ¾ پیمانه شکر دانه ریز
  • ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ½ پیمانه روغن
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره یا اسانس وانیل

دستور تهیه:

فر را برای ۱۰ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) گرم کنید.

یک عدد قالب ۸ اینچی (۲۰ سانتیمتری) را با کره یا روغن چرب کنید.

کمی آرد روی قالب بپاشید و تکان دهید تا آرد به همه جای قالب برسد. سپس روی آن کاغذ روغنی قرار دهید.

۱ و ½ پیمانه آرد را الک کنید.

داخل ظرف دیگری ۱ پیمانه ماست و ¾ پیمانه شکر را بریزید.

سپس با همزن خوب هم بزنید تا کاملا نرم شود. ½ قاشق چای خوری جوش شیرین و ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر را اضافه کنید.

خوب هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه مواد داخل ظرف بماند. وقتی ترکیب جوش شیرین با ماست واکنش نشان دهد روی سطح مواد حباب ایجاد می شود.

½ پیمانه روغن را اضافه کنید. (سعی کنید از روغنی استفاده کنید که زیاد بو نداشته باشد مثلا روغن آفتابگردان.)

عصاره وانیل یا اسانس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

سپس آردی که از قبل الک کرده اید را به مواد اضافه کنید.

با قاشق یا با هم زن مواد را هم بزنید.

خوب هم بزنید تا مواد نرم شود و آرد سفید داخل مواد باقی نماند. اگر مواد کمی قلنبه قلنبه شد نگران نشوید.

مواد را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و داخل فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) قرار دهید.

سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و خلال دندان را داخل کیک فرو کنید تا از پخته شدن آن مطمئن شوید. اگر خلال دندان تمیز بودن کیک پخته اما اگر مواد به آن چسبید کیک شما هنوز کاملا نپخته. اگر روی کیک سرخ شده و مایل به قهوه ای رنگ شده باشد ولی داخل کیک هنوز نپخته باشد روی کیک را با فویل بپوشانید و دوباره به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بگذارید بپزد.

بگذارید کیک کمی سرد شود سپس از داخل قالب بیرون بیاورید و با دقت کاغذ را از آن جدا کنید.

اکنون کیک آماده است می توانید آن را با قهوه، سس شکلات یا خامه سرو کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *