هویج سرخ شده به همراه پستوی دانه‌ی کدو تنبل و کلم

برشته کردن سبزیجات اجازه می‌دهد طعم بی‌نظیر آن‌ها خارج شود . شما می‌توانید این هویج‌ها را به عنوان پیش غذا، غذای اصلی و یا یک سالاد ساده سرو کنید.

زمان آماده سازی : کمتر از ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

  • مقداری هویج پوست کنده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق چایخوری نمک

برای پستو:

  • نصف پیمانه دانه‌های کدو تنبل
  • ۱ حبه سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری پارمسان رنده شده
  • برگ‌های کلم بزرگ، خرد شده
  • ۲ قاشق چایخوری آب لیمو
  • ۲ قاشق غذاخوری آب
  • نصف قاشق چایخوری ادویه ی کدو تنبل
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ½ پیمانه روغن زیتون

دستور تهیه:

۱٫فر را با حرارت ۵۰۰ درجه از قبل گرم کنید.

۲٫هویج‌ها را با روغن ونمک بپوشانید . آن را در سینی فر بگذارید و برای ۱۵ دقیقه سرخ کنید.

۳٫در زمان پخت هویج، می‌توانید پستو را آماده کنید. برای اینکار، تمامی مواد لازم برای تهیه‌ی پستو به جز روغن زیتون را در مخلوط کن بریزید. آن را با سرعت متوسط خرد کنید تا به خوبی ترکیب شود. حالا به آرامی روغن زیتون را به پستوی خود اضافه نمایید .

۴٫زمانی که هویج‌ها آماده شد ، از فر خارج کنید و آن را برش دهید . روی هویج‌ها را با پستو تزیین کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *