مواد مورد نیاز
۱ـ سبزی آش (که شامل جعفری، گشنیز، اسفناج و تره می باشد): ۱ کیلو
۲ـ رشته آش:۵۰۰ گرم
۳ـ کشک: ۲۵۰ گرم
۴ـ نخود: ۱۰۰ گرم
۵ـ عدس:۲۰۰ گرم
۶ـ لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم
۷ـ لوبیا قرمز: ۱۰۰ گرم
۸ـ پیاز:۵۰۰ گرم
۹ـ زرد چوبه: ۲ قاشق چایخوری
۱۰ـ نعنا خشک: به مقدار لازم
۱۱ـ زعفران آب شده
۱۲ـ روغن: ۲۰۰ گرم
روش تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می کنیم و می گذاریم به خوبی بپزند. در همین حین سبزی را شسته و خورد می کنیم و به همراه عدس می گذاریم تا بپزد. کمی بعد حبوبات را به عدس اضافه می کنیم و پیاز را جداگانه در روغن سرخ می کنیم.نیمی از پیاز را با زردچوبه تفت داده و به آش اضافه می کنیم نمک و فلفل را نیز اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سبزی و عدس به خوبی بپزند. در این مرحله رشته ها را نصب می کنیم و داخل آش می ریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به خوبی جا می افتد. سپس آش را داخل ظرف ریخته و با پیاز و نعنا آن را تزیین می کنیم.