چگونه ترشی لیته درست کنیم؟

چگونه ترشی لیته درست کنیم؟

مواد لازم:

۱ـ بادمجان: ۱ کیلو

۲ـ سیر معطر پاک کرده: نیم کیلو

۳ـ فلفل دلمه ای سبز: ۱ عدد

۴ـ فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد

۵ـ فلفل سبز: ۵۰ گرم

۶ـ هویج: ۳ عدد

۷ـ سیر رنده شده: یک قاشق سوپ خوری

۸ـ سرکه: ۱ کیلو

۹ـ کلم پیچ: ۱ کیلو زرد چوبه: یک قاشق مربا خوری

۱۰ـ نعنا و پونه خشک: هر کدام یک قاشق مربا خوری

۱۱ـ ادویه سوپ خوری: یک قاشق سوپ خوری


روش تهیه:

سبزی معطر شامل ترخون، گشنیز، مرزه، جعفری و نعنا است. ابتدا آن را کاملا خرد می کنیم. سپس بادمجان را با پوست همراه با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس به کمک صافی آب اضافی آن را می گیریم. سپس بادمجان را به همراه سیر رنده شده چرخ می کنیم. کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم.سبزی معطر، پونا و نعنای خشک و ادویه ترشی را با هم مخلوط کرده و به مواد ذکر شده اضافه می کنیم. سپس سرکه را به مواد قبلی اضافه می کنیم. حالا ترشی آماده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *