مواد لازم:
۱ـ جو:۲۵۰ گرم
۲ـ آب گوشت یا مرغ: ۱ پیمانه
۳ـ شیر: ۱ لیتر
۴ـ هویج به صورت نگینی شده: ۱۵۰ گرم
۵ـ سیب زمینی : ۲ عدد متوسط
۶ـ ذرت: ۵۰ گرم
۷ـ خامه: ۱۰۰ گرم
۸ـ نمک و فلفل: به مقدار لازم
۹ـ آبلیمو: به مقدار لازم
روش تهیه:
ابتدا جو، آب مرغ، سیب زمینی و هویج را با هم داخل ظرف می ریزیم تا به خوبی بپزند. سپس شیر را با خامه به خوبی مخلوط می کنیم و به آن اضافه می کنیم. هنگامی که شیر جوشید اجاق گاز را خاموش می کنیم و نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه می کنیم. سوپ آماده سرو است.