مواد لازم:
۱ـ تخم مرغ زده شده:۱ عدد
۲ـ میگو:۱ کیلو
۳ـ آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
۴ـ آرد سفید: ۱ پیمانه
۵ـ آرد سوخاری: ۱ پیمانه
۶ـ روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
۷ـ سیر له شده: ۲ قاشق چایخوری
۸ـ نمک، فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
روش تهیه:
ابتدا میگو را تمیز کرده و آنها را بشویید. سپس با آبلیمو، ادویه و سیر مخلوط کنید و آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
در ظرف های جداگانه، آرد سفید، آرد سوخاری، و تخم مرغ ها را بریزید و میگو ها را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری بغلتانید.
سپس میگو ها را با روغن زیاد سرخ کنید و داخل صافی بریزید.
می توانید میگو های آماده شده را با خلال سیب زمینی و سبزیجات تزیین کنید.