دستور پخت پیتزای رول شده کدو

این پیش غذا حاوی مواد مغذی است . شما می‌توانید این غذای خوشمزه را در دمای اتاق نیز سرو کنید .اگر غذاهای تند را دوست دارید می‌توانید کمی فلفل قرمز به مواد آن اضافه نمایید .

زمان آماده سازی : کمتر از ۲۴ دقیقه

مواد لازم:

  • ۴ عدد کدوی بزرگ ، برش خرده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک دریایی
  • فلفل سیاه
  • ۱ پیمانه سس پیتزا
  • ½ پیمانه زیتون سیاه خرد شده
  • ½ پیمانه گوجه فرنگی خشک شده
  • فلفل قرمز (اختیاری)

دستور تهیه:

  1. ابتدا منقل و یا ماهی تابه‌ی خود را گرم کنید.
  2. حالا هر کدام از برش‌های کدو را به روغن زیتون آغشته کنید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید . سپس آن را گریل کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود.
  3. لایه‌ی نازکی از سس پیتزا را روی کدو بمالید . سپس گوجه فرنگی، زیتون سیاه و فلفل را درون آن بریزید و رول کنید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *