مواد لازم:
۱ـ گوشت: ۵۰۰ گرم
۲ـ سبزی آش: ۱ کیلو
۳ـ عدس:۱ پیمانه
۴ـ لوبیا سفید: نصف پیمانه
۵ـ نخود: نصف پیمانه
۶ـ برنج: ۲ پیمانه
۷ـ پیاز:۲ عدد
۸ـ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
روش تهیه:
حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید. ابتدا گوشت و پیاز را سرخ کرده و زرد چوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. سبزی را خورد کرده و وقتی گوشت نیم پز شد حبوبات را اضافه کنید و بعد از اینکه گوشت کامل پخت سبزی را اضافه نمایید. باید شعله را کم کنید و مدت پخت را طولانی کنید و در این مدت آن را به خوبی هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و جا بیفتند. نمک و فلفل را در انتها اضافه کنید. بعد از اینکه آش آماده شد می توانید آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین نمایید.