طرز تهیه شیرینی کشمشی
مواد لازم :
- نصف فنجان کره ، نرم
- یک فنجان کره بادام زمینی
- یک و یک سوم فنجان شکر قهوهای
- دو قاشق چای خوری عصاره وانیل
- دو عدد تخم مرغ
- یک سوم فنجان آب
- یک فنجان آرد همه منظوره
- یک فنجان آرد گندم
- دو فنجان آرد جو
- نصف فنجان جوانه گندم
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک قاشق چای خوری دارچین
- دو قاشق چای خوری جوش شیرین
- یک فنجان کشمش
طرز تهیه :
ابتدا فر را بر روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد ) قرار میدهیم و ظرف را چرب کرده و دو کاغذ روغنی روی سینی فر پهن میکنیم.
کره ، کره بادام زمینی ، شکر قهوهای و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و با همزن برقی به هم میزنیم تا مانند خامه شود سپس تخم مرغ و آب را اضافه کرده و هم میزنیم.
در ظرفی دیگر ، آرد ، جو ، جوانه گندم ، نمک ، دارچین و جوش شیرین را ترکیب کرده و مخلوط میکنیم تا کاملا به هم بخورد حال محتویات دو ظرف را با هم مخلوط میکنیم سپس کشمش را اضافه میکنیم.
درون فر قرار میدهیم و به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه سپس از فر خارج کرده و ۲ دقیقه اجازه میدهیم و سپس به قفسه های خنک انتقال میدهیم.