بهترین لپتاپ های بازار با قیمت بالاتر از ۴ میلیون تومان – آذر ۹۵
با ما همراه باشید تا لیستی متنوع از بهترین لپتاپهای بالای ۴ میلیون تومان را به شما ارائه کنیم.
با اینکه برای مدتی تبلتها به بازار لپتاپ و کامپیوتر شخصی حمله بردند، اما کاربران خیلی زود متوجه شدند تبلتها نمیتوانند جایگاه لپتاپ را پر کنند و هنوز بسیاری از افراد برای کارهایی با بهرهوری بالاتر و قدرت بیشتر سختافزاری لپتاپ خریداری میکنند.
برندهای زیادی به عرصهی تولید لپتاپ وارد شدهاند؛ اما همیشه در بین تبلیغات انبوه، برندها و شرکتهایی پیدا میشوند که اعتماد عمومی را به خود جلب کردهاند و به عبارتی برندی معتبر و شناختهشده هستند. شرکتهایی همچون اپل، لنوو، دل، اچپی، ایسر و ایسوس لپتاپهای بسیار خوبی در بازار ایران دارند. اما در بین لپتاپهای تولیدی همین شرکتها، باز هم دستهبندیهایی دیده میشود. حضور لپتاپهای اقتصادی یا دانشجویی، لپتاپهای لمسی، گیمینگ، مالتیمدیا و اولترابوک، انتخاب مناسب را برای ما سخت میکند. در این بازهی قیمتی بیشترین گزینههای مربوط به ایسوس و لنوو است که سعی کردیم بهترین مدلها را با مشخصات فنی و قیمت متنوع انتخاب کنیم. ولی با این وجود میتوانید از بین نوتبوکها و اولترابوکهای این بازهی قیمتی، بهترین مدل را برای خود انتخاب کنید.
در این راهنمای خرید هدف ما معرفی بهترین لپتاپهای موجود در بازار از برندهای گوناگون با معرفی جنبهی خاص تولیدی آنها است. طبیعتا خیلیها بهجز انجام کارهای روزانه اعم از وبگردی، تماشای فیلم، گوش دادن به موسیقی، انجام امور حسابداری، تایپ و… به یک لپتاپ قویتر برای کارهای سنگین یا بعضا بازی کردن نیاز دارند و از طرفی میخواهند در مقابل هزینهی پرداختی خرید خوبی داشته باشند. بنابراین راهنمای خرید امروز که قیمتهای آن از بازار بهروز شده است، میتواند مناسب این افراد باشد. در ادامه همانطور که لیست لپتاپها را مشاهده میکنید، در توضیحات هر کدام گفته میشود این لپتاپ برای چه افرادی تولید شده و مناسب است. البته یادتان باشد؛ ترتیب قرارگیری این لپتاپها نشان از برتری یک مدل بر دیگری نیست.
بروزرسانی آذر:
در لیست این ماه قیمت لپتاپها با جدیدترین تغییرات بازار بهروز شدهاندو تقریبا همچون دیگر بازههای قیمتی، شاهد افزایش قیمت هستیم. نکته قابل توجه این است که ما لپتاپهایی را معرفی میکنیم که توان خرید آن وجود داشته باشد و با اینکه تعداد زیادی محصول بالای ۴ میلیون تومان موجود است؛ ولی بعضی از آنها دارای قیمت نجومی هستند. در لیست این ماه لپتاپ GS40 6QD Phantom اماسآی به جمع رقبای سرسخت خود اضافه شده است.
نکاتی که در زمان خرید لپتاپهای بالاتر از ۴ میلیون تومان، باید به آنها توجه کنید
- لپتاپهایی با قیمت بالای ۴ میلیون تومان معمولا دارای پردازندههای Core i7 اینتل هستند. با توجه به قیمت این دستگاهها؛ مشخصات فنی و امکاناتی که در اختیار شما قرار میدهند، مناسب کاربران خاص است. بسیاری از کاربران برای انجام کارهای خود نمیخواهند لپتاپی ضعیف داشته باشند و بیتردید با هزینهی زیاد قصد دارند محصولی قدرتمند خریداری کنند.
- لپتاپهای مجهز به نمایشگر ۱۵ اینچی معمولا وزن و ضخامت بیشتری در مقایسه با لپتاپ ۱۴ یا ۱۳ اینچی دارند. تجربه نشان میدهد حتی ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم نیز در وزن لپتاپ تأثیرگذار است؛ مخصوصا اگر قرار باشد همواره لپتاپ خود را همراه داشته باشید. هر چقدر ضخامت و وزن دستگاه بیشتر باشد، قطعا از قابلیت حمل و نقل آسان آن کم خواهد شد.
- جنبهی مهم دیگر خرید یک لپتاپ، میزان نگهداری باتری آن است. با اینکه لپتاپهای معرفیشده در ادامه، ظرفیت باتری زیادی دارند؛ اما باز هم سعی کنید، بهترین لپتاپ با بیشترین زمان نگهداری شارژ را برگزینید. ما تلاش کردیم لپتاپهایی را پیشنهاد دهیم که طول عمر باتری بالاتری در مقایسه با رقبای هم قیمت خود داشته باشند.
- بسیاری از ما ممکن است در زمان خرید و انتخاب یک لپتاپ به تعداد یا نوع پورتهایی که آن دستگاه پشتیبانی میکند توجه نکنیم؛ اما مدتی پس از خرید متوجه اهمیت بسیار بالای آنها خواهیم شد. لپتاپهایی که در ادامه خواهید دید، همگی از دو یا چند پورت USB 3.0 و دیگر پورتهای ضروری پشتیبانی میکنند. اما باز هم سعی کنید لپتاپی انتخاب کنید که پورتهای USB 3.0 بیشتری داشته باشد و از پورتهای دیگر نیز پشتیبانی کند.
- لپتاپی که قصد خرید آن را دارید، باید کیبوردی بسیار ارگونومیک، خوشساخت و راحت برای تایپ داشته باشد و از تاچپد بزرگی برخوردار باشد. به همین دلیل حتما به طراحی لپتاپ بسیار توجه کنید.
- برخی لپتاپهای این لیست دارای نسخه ۱۴ یا ۱۳ اینچی نیز هستند. انتخاب بین نمایشگر کوچکتر یا بزرگتر، کاملا به نیاز شما از یک لپتاپ بازمیگردد. اگر به کارهای مصرف محتوا همچون تماشای فیلم، وبگردی، خواندن مقالات و کتاب و چنین موارد بیشتر علاقه دارید، قطعا نمایشگر بزرگتر در لذت بردن شما از یک دستگاه بسیار کمک خواهد کرد. اما از آن طرف اگر حمل و نقل راحتتر و طراحی ظریفتر نیاز دارید و به میزان اندازه نمایشگر هم توجهی نمیکنید، انتخاب یک لپتاپ ۱۳ یا ۱۴ اینچی میتواند بسیار بهتر باشد.
- لپتاپهای این بازهی قیمتی، از مشخصات فنی قدرتمند و طول عمر باتری بیشتری برخوردارند؛ بهتر است بسته به نیاز خود مدل مورد نظرتان را انتخاب کنید.
- در نهایت اگر قصد خرید لپتاپی با قیمت بالای ۴ میلیون تومان دارید، میتوانید از حافظهی ذخیرهسازی ۱ تا ۲ ترابایت، حافظهی رم ۸ تا ۱۶ گیگابایت و پردازندههای کور آی ۷ لذت ببرید. البته تمامی مدلها در این بازهی قیمتی از طراحی زیبا، کیفیت ساخت بالا و امکانات منحصربهفردی برخوردارند که باعث میشود لپتاپی قدرتمند و جذاب داشته باشید.
- حتما پیش از خرید هر مدل از لپتاپهای این مطلب یا دیگر مدلهایی که در نظر دارید؛ سعی کنید به نمایندگیها و فروشگاههای معتبر مراجعه کنید و با دستگاههای مورد نظر خود کار کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.
سرفیس بوک مایکروسافت
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i5 6300U 2.4GHz up to 3 GHz
- حافظهی رم: ۸ گیگابایت DDR3
- حافظهی ذخیرهسازی: ۱۲۸ گیگابایت SSD
- صفحهنمایش: ۱۳ با رزولوشن ۳۰۰۰ در ۲۰۰۰ پیکسل IPS LCD
- پردازندهی گرافیکی: HD Graphics 520
- ابعاد: ۲۳ × ۲۳۲ × ۳۱۲ میلیمتر
- وزن: ۱.۴ کیلوگرم
- باتری: ۶۹ وات ساعت – ماندگاری ۱۰ ساعته
- سیستمعامل: ویندوز ۱۰ نسخهی ۶۴ بیتی
- دارای ۲ پورت USB 3
سرفیس بوک برای بسیاری همان لپتاپی است که مدتها انتظار آن را میکشیدند؛ لپتاپ ویندوزی با طراحی و ساخت فوقالعاده که البته خود مایکروسافت آن را طراحی و عرضه کرده است. بدون شک جای خالی لپتاپی زیبا با عمر باتری زیاد مدتها بود در دنیای لپتاپهای ویندوزی احساس میشد و مایکروسافت نیز به این نیاز در قالب سرفیس بوک پاسخ داده که البته باید گفت پاسخ شایستهای بوده است.
سرفیس بوک لپتاپی بسیار زیبا با طراحی متمایز است که مجهز به آخرین نسخه از سیستمعامل مایکروسافت نیز شده است تا بهنوعی لپتاپ ایدهآل برای طرفداران ویندوز باشد. البته علاوه بر استفاده بهعنوان لپتاپ، میتوانید سرفیس بوک را به یک تبلت نیز تبدیل کنید و از آن بهراحتی بهره ببرید؛ چرا که تمامی پردازندهها به غیر از پردازندهی گرافیکی مجزا در این بخش قرار گرفتهاند.
قلم سرفیس پن دقت و عملکرد نسبتا خوبی دارد. با این حال سرفیس بوک ایراداتی هم دارد که شاید مهمترین آنها مربوط به باگهای نرمافزاری است که هنگام اتصال مجدد صفحهنمایش به داک کیبورد پیش میآیند. ایراداتی که ممکن است حتی شما را به خاموش و روشن کردن مجدد لپتاپ مجبور کند. البته این ایرادات مربوط به نرمافزار هستند و بهاحتمالزیاد در بروزرسانیهای بعدی رفع خواهند شد.
اگر سختگیر باشید؛ اشکالاتی از جمله سختی در باز کردن صفحهنمایش و همچنین فاصلهی بین صفحهنمایش و کیبورد در هنگام بسته بودن لپتاپ را میتوانید به سرفیس بوک وارد بدانید که البته بههیچعنوان آزاردهنده نیستند.
مک بوک پرو ۱۳ اینچی
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i5 2.60GHz up to 3.10 GHz
- حافظهی رم: ۸ گیگابایت DDR3
- حافظهی ذخیرهسازی: ۲۵۶ گیگابایت SSD
- صفحهنمایش: ۱۳.۳ اینچ با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ پیکسل
- پردازندهی گرافیکی: Intel HD Graphics 6100 Iris Pro
- ابعاد: ۳۱۳ در ۲۱۹ در ۱۸ میلیمتر
- وزن: ۱.۵۷ کیلوگرم
- باتری: ۶ سلولی
- سیستمعامل: Max OS X
- دارای ۲ پورت USB 3 و پورت تاندربولت
بیتردید نمیتوان دربارهی لپتاپهای گرانقیمت صحبت کرد و از نام اپل بهسادگی گذشت. اپل همواره به تولید محصولات جذاب و باکیفیت مشهور بوده است و در محدودهی قیمتی بیشتر از ۴ میلیون تومان، میتوان محصولات خوبی از این برند پیدا کرد. برای راهنمای خرید امروز، به سراغ یکی از جدیدترین مدلهای اپل به نام مکبوک پرو ۱۳ اپل رفتیم که در سال ۲۰۱۵ معرفی شده است. اگر محصولی زیبا و باکیفیت همراه با شارژدهی عالی و عملکرد بسیار خوب میخواهید، در خرید این مدل شک نکنید. یکی از ویژگیهای این لپتاپ را باید بهرهگیری از فناوری فورستاچ در تاچپد دستگاه بدانیم.
طراحی زیبا، وزن کم، کیفیت ساخت بالا و عملکرد فوقالعاده باعث میشود تا محصولات اپل فروش خوبی تجربه کنند. قدرت این لپتاپ به لطف پردازندهی برادول، ۸ گیگابایت حافظه رم، حافظهی ذخیرهسازی SSD و نمایشگر جذاب، در سطح بالایی قرار دارد و بهراحتی میتوانید روی شارژدهی مکبوک پرو ۱۳ اینچی ۲۰۱۵ حساب ویژهای باز کنید. با انتشار آخرین نسخه از سیستمعامل مکینتاش با نام اِل کاپیتان، بوت کمپ نیز بروزرسانی شده است و نسخهی ۶ آن روی مک بوک نصب میشود. اپل در بوتکمپ ۶ درایورهای مورد نیاز برای کارکرد صحیح ویندوز ۱۰ را قرار داده است تا افرادی که در پی نصب ویندوز ۱۰ روی مکبوک پرو خود هستند نیز بتوانند بهراحتی آن را نصب و از ویندوز در کنار مکینتاش استفاده کنند.
Spectre X360 اچ پی
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i7 ۶۵۰۰U با فرکانس ۲.۵ گیگاهرتز و حافظه کش ۴ مگابایت
- حافظهی رم: ۸ گیگابایت DDR3
- حافظهی ذخیرهسازی ۵۱۲ گیگابایت SSD
- نمایشگر :۱۳ اینچ با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل IPS LCD
- پردازندهی گرافیکی: HD Graphics 520
- ابعاد: ۳۲۴ در ۲۱۸ در ۱۶ میلیمتر
- وزن: ۱.۴۸ کیلوگرم
- باتری: ۳ سلولی با ظرفیت ۵۶ وات ساعت
- دارای ۳ پورت USB 3
لپتاپهای لوکس و گرانقیمت از نظر ظاهری طراحی بسیار خاصی دارند، همان چیزی که درباره Spectre X360 وجود دارد. این دستگاه از طراحی بسیار زیبایی برخوردار است. علاوه بر ظاهر زیبا و انعطاف در چرخش کامل این نمایشگر بهصورت ۳۶۰ درجه؛ این دستگاه به پردازندهای بسیار قدرتمند نیز مجهز شده است تا در کنار ۸ گیگابایت حافظه رم و حافظه ذخیرهسازی ۵۱۲ گیگابایت SSD تبدیل به دستگاهی همهفنحریف برای شما باشد.
Spectre X360 از نمایشگری ۱۳ اینچی با رزولوشن بسیار بالا و پنل IPS LCD برخوردار است. این لپتاپ از پردازنده گرافیکی HD Graphics 520 نیز برخوردار است که میتواند در انجام بازیهای سنگین به شما کمک کند. خوشبختانه در کنار سختافزار بسیار قوی، این دستگاه از وزن بسیار کمی برخوردار است. صفحه کلید و تاچ پد این دستگاه نیز بسیار زیبا و کارآمد ساخته شدهاند و کار کردن با آنها بسیار راحت است. به صورت کلی، اگر دوست دارید یک اولترابوک همهفنحریف و زیبا در اختیار داشته باشید، Spectre X360 را بهعنوان یکی از جدیترین گزینههای خود در نظر بگیرید.
دل XPS 13
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i5 6200U 2.3GHz up to 2.8 GHz
- حافظهی رم: ۸ گیگابایت DDR3
- حافظهی ذخیرهسازی: ۲۵۶ گیگابایت SSD
- صفحهنمایش: ۱۳ اینچ با رزولوشن ۳۲۰۰ در ۱۸۰۰ پیکسل IPS LCD
- پردازندهی گرافیکی: HD Graphics 520
- ابعاد: ۳۰۴ در ۲۰۰ در ۱۵ میلیمتر
- وزن: ۱.۲۲ کیلوگرم
- باتری: ۴ سلولی
- دارای ۲ پورت USB 3
دل با معرفی XPS 13 همه را شگفتزده کرد. این اولترابوک که از طراحی بسیار زیبایی برخوردار است، در کنار طراحی زیبا مشخصات فنی بسیار خوبی نیز دارد. XPS زیبایی خود را مدیون حاشیههای بسیار کم دورتادور نمایشگر است که انگار این نمایشگر ۱۳ اینچی را بزرگتر از اندازه واقعی آن نمایان میکنند. دل آنقدر حاشیههای سمت راست، چپ و بالایی نمایشگر را کم کرده که مجبور شده است وبکم را بهجای بخش بالایی، در حاشیه پایینی دستگاه قرار دهد.
پردازنده Core i5 و نمایشگر IPS LCD با رزولوشن ۳۲۰۰ در ۱۸۰۰ پیکسل، نوید یک دستگاه رده بالا با مشخصات فنی عالی میدهد.این اولترابوک میتواند تا ۱۶ گیگابایت حافظه رم در کنار ۵۱۲ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی را پشتیبانی کند. کیبورد خوشساخت جزیرهای با نور پسزمینه، تاچ پد با حساسیت بالا و پورتهای کاربردی هم از دیگر نقاط قوت این محصول دوستداشتنی هستند.
اگر به لپتاپی ویندوزی با وزن سبک، طراحی زیبا، نمایشگر باکیفیت و صفحه کلید راحت برای تایپ نیاز دارید، دل اکسپیاس احتمالا بهترین لپتاپی است که میتوانید خریداری کنید.
ایسوس G501JW
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i7 4720HQ 2.60GHz up to 3.60 GHz
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت DDR4
- حافظهی ذخیرهسازی: ۱ ترابایت + ۱۲۸ گیگابایت SSD
- صفحهنمایش: ۱۵.۶ اینچ با رزولوشن ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل IPC LCD – 4K
- پردازندهی گرافیکی: NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB
- ابعاد: ۳۸۳ در ۲۵۵ در ۲۰.۶ میلیمتر
- وزن: ۲.۱ گرم
- باتری: ۴ سلولی
- سیستم عامل: ویندوز ۸.۱
- دارای ۱ پورت USB نوع C
لپتاپهای سری ROG ایسوس نهتنها زیبا و جذاب هستند، بلکه سختافزار قدرتمندی دارند و در بازهی قیمتی مورد نظر، ارزش خرید بالایی به شما ارائه میکنند. ایسوس G501JW که این ماه به لیست خرید ما اضافه شده، یکی از بهترین نمونههای در نوع خود است که علاوه بر سختافزار قوی به یک نمایشگر ۴K با روکش مات مجهز است و میتواند علاوه بر اجرای بازیهای روز، وظایف سنگین را بهراحتی انجام دهد.
اسپایر V15 ایسر
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i7 6700HQ 2.6 GHz up to 3.5 GHz
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت DDR4
- حافظهی ذخیرهسازی: ۱ ترابایت + ۲۵۶ گیگابایت SSD
- صفحهنمایش: ۱۵.۶ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل IPS LCD
- پردازندهی گرافیکی: GeForce GTX 960M ۴GB
- ابعاد: ۳۹۱ در ۲۶۱ در ۲۲.۸ میلیمتر
- وزن: ۲.۳ کیلوگرم
- باتری: ۳ سلولی
- دارای ۲ پورت USB 3 و ۱ پورت USB 2
ایسر مدتزمان زیادی است که در بازار لپتاپها حضور دارد. این لپتاپ که از سختافزار و از نرمافزار بسیار خوبی برخوردار است، میتواند چه از لحاظ سختافزاری قدرتمند برای بازی و چه وزن و ابعاد مناسب برای حمل، شما را راضی نگه دارد. ایسر لپتاپ اسپایر V15 در مجموع، جزو کالاهای خوشساخت و ارزشمند این شرکت محسوب میشود که در کنار طراحی زیبا و بدنه باکیفیت، صفحهی نمایش Full HD با وضوح بالا و روکش مات و سختافزار بهروز و قوی دارد که برای اکثر کاربریهای حرفهای مناسب است.
ایسر با معرفی Aspire V 15 Nitro، در نظر دارد نیاز به اولترابوکی خوشساخت و قدرتمند با قیمت کم را برطرف کند که پردازندهی قدرتمند، کامل بودن تمامی پورتها و اتصالات، حافظهی رم بالا، پردازندهی گرافیکی قوی را میتوان از مزایای آن برشمرد.
در حالت کلی اگر قصد خرید اولترابوکی قدرتمند دارید و کیفیت صفحه نمایش آن اهمیت چندانی برای شما ندارد، Aspire V 15 Nitro میتواند یکی از گزینههای مناسب موجود در بازار باشد.
اچپی Omen 15t
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i7 4720HQ 2.6GHz up to 3.6 GHz
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت DDR4
- حافظهی ذخیرهسازی: ۲۵۶ گیگابایت SSD
- صفحهنمایش: ۱۵.۶ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل IPS LCD
- پردازندهی گرافیکی: GeForce GTX 960M ۴GB
- ابعاد: ۳۸۲.۹ در ۲۴۵.۷ در ۱۹.۹ میلیمتر
- وزن: ۲.۱ کیلوگرم
- باتری: ۴ سلولی
- سیستم عامل: نسخه ۶۴ بیتی ویندوز ۱۰
- دارای ۴ پورت USB 3
یکی از زیباترین لپتاپهای امروز را باید اچپی Omen 15t بدانیم که علاوه بر طراحی جذاب و کیفیت ساخت بالا، مشخصات فنی مطلوبی دارد و نهتنها در بخش گیمینگ، بلکه برای انجام کارهای سنگین میتواند گزینهی مناسبی باشد. پردازندهی قدرتمند، حافظهی رم ۱۶ گیگابایتی و کارت گرافیک پرقدرت را میتوان از جمله مشخصات بسیار خوب این محصول دانست. ابعاد و وزن این لپتاپ برای یک نمونهی ۱۵ اینچی بسیار خوب است و بدنهی باریک این دستگاه کاملا از فلز مستحکم و تراشخورده ساخته شده است.
GS40 6QD Phantom اماسآی
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz up to 3.6 GHz
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت DDR4
- حافظهی ذخیرهسازی: ۱ ترابایت + ۱۲۸ گیگابایت SSD
- صفحهنمایش: ۱۴ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل IPS LCD
- پردازندهی گرافیکی: GeForce GTX 960M GDDR5 2GB
- ابعاد: ۳۴۵ در ۲۴۵ در ۲۲.۸ میلیمتر
- وزن: ۱.۶ کیلوگرم
- باتری: ۴ سلولی
- دارای ۲ پورت USB 3 و ۱ پورت USB Type C
شاید اماسآی لپتاپهای زیادی در بازار نداشته باشد، اما محصولات این کمپانی همواره طرفداران خودشان را دارند. لپتاپهای ردهبالای این کمپانی علاوه بر گیمرها، میتواند افرادی چون طراحان، برنامهنویسها و مهندسانی که به رندرهای سنگین نیاز دارند، راضی کند. لپتاپ سری فانتوم از نمونههای لئوپارد و آپاچی قویتر است و علاوه بر کیفیت ساخت بالا، به جدیدترین سختافزار روز مجهز شده است تا در سنگینترین کارها نیز مشکلی نداشته باشید. صفحه نمایش این لپتاپ را شاید بتوان یکی از نقاط ضعف آن دانست.