بهترین گوشیهای هوشمند بازار با قیمت ۱ تا ۱.۵ میلیون تومان – بهمن ۹۴
یکی از پرطرفدارترین بخشهای بازار گوشیهای هوشمند، میان ردهها یا میان قیمتها هستند. کمپانیهای مختلف نیز این موضوع را به خوبی درک کردهاند و گوشیهای هوشمند مناسبی که میتواند نیازهای مختلف افراد را به خوبی برطرف کند، عرضه میکنند. ممکن است در این ماه قصد خرید گوشی هوشمندی از دسته میان رده را داشته باشید، در مطلب پیش رو بهترین گوشیها و فبلتهای میانرده را برای انتخاب راحتتر شما گردآوری کردهایم. گوشیهای میانرده را میتوان به دو بخش تقسیم کرد. بخش اول مربوط به میانردههایی میشود که یا از پرچمداران سال قبل هستند یا نسبت به میانردههای دیگر مشخصات فنی بهتری دارند. به همین سبب سعی کردیم با توجه به تعدد محصولات میانرده آنها را در دو محدودهی قیمتی منتشر کنیم.
قیمت دستگاهها از فروشگاه اینترنتی گوشیشاپ بروز شدهاند. گوشیهایی که در ادامه معرفی میشوند هیچ ترتیب و اولویتی در انتخاب آنها دخیل نیست، اما در بخش توضیحات هر دستگاه سعی داریم تا آن تلفن را با دیگر گوشیهای لیست مقایسه کنیم و نقاط ضعف و قوتش را بیشتر جلوه دهیم. بنابراین مقایسه مشخصات فنی و توضیحات تخصصی را به ما بسپارید و بر اساس سلیقه، ظاهر دستگاه و مشخصات مورد نیاز، گوشی دلخواهتان را انتخاب کنید.
بروزرسانی بهمن ماه:
در راهنمای خرید جدید، گوشیهای هوشمندی بسیار خوبی را گردآوری کردهایم که هر کدام بسته به قیمت خود ارزش خرید بالایی خواهند داشت. در این ردهی قیمتی از بازار آنقدر تعداد محصولات خوب و جذاب زیاد است که واقعا انتخاب بهترینها کار دشواری است. اینکه بخواهیم تنوع گوشیهای موجود را در کنار پوشش دادن کل بازار حفظ کنیم، ما را ناچار میکند تا لیستی بلند بالا تهیه کنیم. اما تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا از این فضای شلوغِ بین گوشیهای میانرده با عملکرد بالا، بهترینها را معرفی کنیم. بیشتر محصولات با افت قیمت روبرو بودند که این افت قیمت در برخی گوشیها نسبت به مدلهای دیگر بیشتر بوده و باعث شده تا ارزش خرید بالایی پیدا کنند. در فهرست این ماه گوشی اکسپریا زد ۳ پلاس جایگزین اکسپریا سی ۵ اولترا و گلکسی اِی ۷ نسخهی ۲۰۱۶ جایگزین گلکسی اِی ۷ سامسونگ شده است. گرچه همچنان مدلهای زیادی وجود دارند که بهتر است با تحقیق کامل نسبت به خرید گوشی مورد نظر خود اقدام کنید.
چند توصیه و نکته در زمان خرید گوشیهای هوشمند میان رده:
۱. بعضی اوقات بهترین تلفن میان رده، پرچمدار سال گذشتهی شرکتها است، چرا که شرکتها عموما پشتیبانی خوبی از پرچمداران خود دارند و این محصولات از کیفیت ساخت بالایی برخوردارند.
۲. گوشیهای هوشمند میان رده در اندازههای مختلف عرضه میشوند. بنابراین سعی کنید ابعاد عرض و طول دستگاهی که انتخاب میکنید با اندازه دستان شما متناسب باشد و راحت در دست قرار گیرد. به عبارت دیگر خوشدست بودن گوشی هوشمند اهمیت زیادی در کار با دستگاه دارد.
۳. خوشبختانه در بین گوشیهای میان رده از حق انتخاب بهتری برای کیفیت صفحه نمایش برخورداریم. کیفیت و وضوح صفحه نمایش یکی از تاثیر گذارترین بخشهای مورد استفاده شما از یک گوشی موبایل هوشمند است. بنابراین اگر زیاد به صفحه نمایش دستگاه برای مطالعه، پیام دادن، بازی کردن و موارد دیگر خیره میشوید، کیفیت نمایشگر دستگاه اهمیت زیادی پیدا میکند. معمولا در بین گوشیهای میان رده این لیست کیفیت صفحه نمایش دستگاهها Full HD است که هر دو رزولوشن برای یک گوشی هوشمند مناسب است، اما سعی کنید با توجه به ترجیح خود انتخاب کنید.
۴. به ابعاد و وزن دستگاه حتما توجه خاص داشته باشید. اگر گوشی با وزن زیاد بخرید بعد از مدتی سنگینی آن موجب نارضایتی شما میشود. بنابراین ابعاد و ضخامتی مناسب نیز به خوشدستی دستگاه کمک بسیار میکند.
۵. یکی دیگر از چالشهایی که زمان خرید گوشیهای هوشمند با آن رو به رو هستید، بخش دوربین دستگاه است. اگر دوربین از اهمیت بسیار زیادی در انتخاب شما برخوردار است، بهترین دوربین را میتوانید با گوشیهای پرچمدار در اختیار داشته باشید. با اینحال دستگاههای دیگری که در کنار سختافزار خوب، دوربین مناسبی در اختیار شما قرار میدهند نیز در لیست قرار دادهایم.
۶. حتما سعی کنید قبل از انتخاب دستگاه، آن را از نزدیک در دست بگیرید و موردی را انتخاب کنید که نزدیکی بیشتری با سلیقه و ترجیح شما دارد.
۷. توجه داشته باشید که قیمت هر کدام از گوشیهای هوشمند در لیست بر اساس مشخصات آن دستگاه گفته شده است. برای مثال اگر در مشخصات یک گوشی هوشمند مقدار حافظه ۳۲ گیگابایت یا پشتیبانی از دو سیم کارت ذکر شده، قیمت متناسب با همین نسخه است. ممکن است نسخههای دیگر از آن گوشی با حافظه ذخیره سازی کمتر یا بیشتر قیمت پایین یا بالاتری داشته باشند.
۸. اگر قصد خرید از بازار را دارید، حتما پیش از اقدام به خرید از طریق فروشگاههای آنلاین، قیمتها را چک کنید تا حدود قیمت دستگاه مورد نظرتان را بدانید.
۹. این که تلفن ساخت کدام کشور است اهمیتی ندارد. آن چه مهم است اصل بودن و نو بودن دستگاه است. مسایل مربوط به محل ساخت گوشی، در واقع ترفندی است که برخی فروشندگان غیرمتعهد برای گران فروشی به کار میبرند. مثلا کیفیت یک گوشی سامسونگ که روی جعبه آن نوشته تولید کره با نمونه دیگر همان گوشی که در چین تولید شده هیچ تفاوتی ندارد.
۱۰. اگر تمایل دارید در هنگام خرید گوشی لوازم جانبی مثل محافظ نمایشگر یا قاب بدنه تهیه کنید، قبل از رفتن به بازار قیمت آنها را نیز مورد توجه قرار دهید. امروزه اکثر تلفنهای رده بالا نمایشگرهایی بسیار مقاوم دارند که از محافظهای پلاستیکی و تلقی بی نیاز هستند. برای گوشیهای میان رده و پایینرده نیز، این محافظها قیمتی بین ۷ تا حدودا ۲۰ هزار تومان دارند.
۱۱. تفاوت اصلی گوشیهای هوشمند با نمونههای غیر هوشمند، داشتن سیستم عامل و امکان نصب انواع اپلیکیشن روی آنها است. این دستگاهها به گونهای طراحی شدهاند تا هر کاربری بتواند با آنها کار کند. نصب اپلیکیشن روی تلفنهای اندرویدی، آیفون و ویندوزفونها بسیار ساده و راحت است و نیازی نیست شما هزینه هنگفتی برای نصب آنها به فروشنده بپردازید. شما میتوانید از طریق مارکتهای اپلیکیشن، هر آن چه نیاز دارید را به سادهترین شکل ممکن روی گوشی خود نصب کنید. اگر هم هیچ چیز در این باره نمیدانید، میتوانید از دوستان یا اعضای خانواده خود کمک بگیرید. اگر میخواهید با اپلیکیشنهای مختلف آشنا شوید، مطالب بخش اینفو را دنبال کنید.
پی ۸ هوآوی
مشخصات فنی
- دو سیم کارته
- وزن ۱۴۴ گرم
- پردازندهی HiSilicon Kirin 930 Chipset Quad-core Cortex-A53 & quad-core Cortex-A53 CPU
- صفحهنمایش ۵.۲ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۴۲۴ پیکسل بر اینچ
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- دوربین ۱۳ مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۸ مگاپیکسل
- سیستم عامل اندروید ۵ آب نبات چوبی
- باتری ۲۶۸۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۶.۴ × ۷۲.۱ × ۱۴۴.۹ میلیمتر
کمپانی چینی هوآوی یکی از شناختهترین برندهای آسیایی در سطح جهان است که توانسته با گوشیهای خود در بازارهای اروپایی و آمریکایی نیز نامی دست و پا کند. به نظر میرسد محصولات این شرکت رفته رفته به تکامل رسیدهاند و یکی از بزرگترین بازارهای هواوی را باید کشور ایران بدانیم که گوشیهای آن آمار فروش قابل توجهی دارند. P8 هواوی نام پرچمدار این کمپانی در سال ۲۰۱۵ است که نسخه جدید گوشی پی ۷ به شمار میرود. این دستگاه نه تنها از طراحی بسیار زیبا، کیفیت ساخت خوب و مشخصات فنی بروز بهره میبرد، بلکه با توجه به سیاست هواوی نسبت به پرچمداران دیگر قیمت مناسبتری دارد. این گوشی به یک دوربین با فناوریهای جدید مجهز شده و از پردازنده HiSilicon Kirin 930 ساخت هوآوی بهره میبرد و در سه مدل پی ۸، پی ۸ مکس (با ابعاد بزرگتر) و پی ۸ لایت (که یک تلفن ارزانقیمت است) عرضه شده است. این غول چینی روی دوربین ۴ رنگ گوشی پی ۸ مانور زیادی داده و با تعبیه دو فلاش LED کمک کرده تا تصاویر بهتری در شرایط نور کم ثبت شود. به نظر میرسد باز هم این پرچمدار هوآوی فروش خوبی را تجربه کند. یکی از خوشقیمتترین گوشیها در این ردهی قیمتی که ارزش خرید بالایی دارد، پی ۸ هواوی است.
اکسپریا M5 سونی
مشخصات فنی:
- دو سیم کارته
- وزن ۱۴۲.۵ گرم
- پردازنده ۶۴ بیتی Mediatek MT6795 Chipset Octa-core Cortex-A53
- صفحه نمایش ۵ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۴۴۱ پیکسل بر اینچ
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- دوربین ۲۱.۵ مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۱۳ مگاپیکسل
- سیستم عامل اندروید ۵ آب نبات چوبی
- باتری ۲۶۰۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۱۴۵ در ۷۲ در ۷.۶ میلیمتر
محصولات سری اکسپریا M و C سونی بعد از اعضای خانواده سری Z جزو بهترین گوشیهای این برند ژاپنی به شمار میروند که هر ساله نسل جدیدی از آنها معرفی میشود. اکسپریا ام ۵ دو سیم کارت از همان طراحی همیشگی آمنیبالانس سونی بهره میبرد و بر خلاف رقبای سرسخت خود در این بازهی قیمتی به یک بدنهی پلاستیکی مجهز شده ولی توانسته با اخذ گواهینامهی IP68، جزو محصولات مقاوم در برابر آب و گرد و غبار باشد. سونی برای این محصول ۵ اینچی و خوشدست خود سراغ یک پردازندهی هشت هستهای و قدرتمند به نام Mediatek MT6795 از مدیاتک رفته که با قرارگیری در کنار ۳ گیگابایت رم و سنسور دوربین ۲۱.۵ مگاپیکسل از جمله برتریهای اکسپریا ام ۵ به شمار میرود. البته ناگفته نماند سونی از دوربین جلو نیز غافل نبوده و یک ماژول ۱۳ مگاپیکسلی را برای گوشی خود در نظر گرفته است. یکی از نقاط ضعف این محصول را باید باتری آن بدانیم، ولی باید در عمل ببینیم با توجه به سابقهی سونی در عرضهی محصولاتی با طول عمر باتری زیاد، این گوشی چه میزان شارژدهی خواهد داشت.
اکسپریا زد ۳ پلاس سونی
مشخصات فنی:
- دو سیم کارته
- وزن ۱۴۴ گرم
- پردازندهی Qualcomm Snapdragon 810, 2.0GHz / 1.5GHz Octa-core
- صفحهنمایش ۵.۲ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۴۲۴ پیکسل بر اینچ
- حافظهی داخلی ۳۲ گیگابایت
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- دوربین ۲۰.۷ مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۵.۱ مگاپیکسل
- سیستمعامل اندروید ۵ آب نبات چوبی
- باتری ۲۹۳۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۱۴۶ در ۷۲ در ۶.۹ میلیمتر
وقتی سونی اکسپریا زد ۴ را در ژاپن معرفی کرد بسیاری بهت زده شده بودند؛ چرا که این تلفن تفاوتهای اندکی با نسل پیشین داشت و انتقادات بسیاری به آن وارد شده بود. اما ژاپنیها اعلام کردند که این دستگاه فقط در ژاپن با این نام وارد شده و در بازارهای جهانی به عنوان نسخهی بروزشده پرچمدار قبلی و با نام اکسپریا زد ۳ پلاس ارائه میشود. اکسپریا زد ۳ پلاس سونی با اکسپریا زد ۳ وجه تشابه زیادی دارد، ولی به هر حال زد ۳ پلاس محصول جدیدتری است که با نسل قبلی تفاوتهایی دارد. سونی ضخامت این گوشی را نسبت به اکسپریا زد ۳ حدود ۰.۴ میلیمتر کمتر کرده است. این گوشی به یک پردازندهی ۸ هستهای و قدرتمند اسنپدراگون ۸۱۰ کوالکام مجهز شده و ظرفیت حافظهی داخلی آن ۳۲ گیگابایت است. نکتهی عجیب این است که ظرفیت باتری اکسپریا زد ۳ پلاس سونی نسبت به پرچمدار قبلی این کمپانی ژاپنی کاهش داشته است. این گوشی علاوه بر اندروید ۶، بروزرسانیهای نرمافزاری را دریافت میکند که باعث میشود عملکرد آن نسبت به قبل به مراتب بهتر شود.
گلکسی A8 سامسونگ
مشخصات فنی:
- دو سیم کارته
- وزن ۱۵۱ گرم
- پردازنده ۶۴ بیتی Qualcomm Snapdragon 615 Chipset
- صفحه نمایش سایز ۵.۷ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۳۸۶ پیکسل بر هر اینچ
- حافظهی داخلی ۳۲ گیگابایت
- حافظهی رم ۲ گیگابایت
- دوربین ۱۶ مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
- سیستم عامل اندروید ۵.۱ آب نبات چوبی
- باتری ۳۰۵۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۱۵۸ در ۷۶.۸ در ۵.۹ میلیمتر
گلکسی A8 سامسونگ یکی از جدیدترین محصولات بازار است که با بدنهی فلزی و سنسور اثر انگشت در بین گوشیهای میانرده وارد بازار میشود که میتوان گفت عملکردی فراتر از یک میانرده دارد. این گوشی باریکترین محصول سامسونگ تا امروز در بین گوشیهای تولید شدهی این شرکت است. از مشخصههای بارز ای ۸ سامسونگ، پردازندهی ۸ هستهای جدید اسنپدراگون ۶۱۵، حافظهی داخلی ۳۲ گیگابایتی، سنسور دوربین ۱۶ مگاپیکسل، نمایشگر ۵.۷ اینچی و باتری ۳۰۵۰ میلی آمپر ساعتی است که حداقل روی کاغذ نشانی از پرچمداران دارد. به نظر میرسد این گوشی سامسونگ با توجه به نمایشگر سوپرامولد و مشخصات فنی بالا در مقایسه با قیمت خود ارزش زیادی برای خرید دارد. محصولات سامسونگ همواره طرفداران زیادی دارند.
جی ۳ الجی
مشخصات فنی:
- دو سیم کارته
- وزن ۱۴۹ گرم
- پردازنده Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Chipset Quad-core Krait 400 CPU
- صفحه نمایش ۵.۵ اینچ با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰- تراکم پیکسلی: ۵۳۴ پیکسل بر اینچ
- حافظهی داخلی ۳۲ گیگابایت
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- دوربین ۱۳ مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۲.۱ مگاپیکسل
- سیستم عامل اندروید ۴.۴ کیتکت
- باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۱۴۶.۳ در ۷۴.۶ در ۸.۹ میلیمتر
جی ۳ یکی از بهترین تلفنهای هوشمند حال حاضر بازار است. تلفنی که پس از کمی کار با آن، مجذوباش خواهید شد. این تلفن به لطف صفحهنمایش QHD، فوکوس لیزری و قابلیتهای متنوع نرمافزاری خود را از رقبا مجزا کرده است. اگر یکی از طرفداران گوشیهای هوشمند بزرگ هستید و دوست دارید مشخصاتی بالا را در یک دستگاه نمایشگر ۵.۵ اینچی تجربه کنید، جی ۳ ال جی بهترین انتخاب محسوب میشود. پردازندهی این دستگاه قدرتمند است و دوربین آن نیز به آخرین تکنولوژیهای روز مجهز شده است. وضوح نمایشگر این دستگاه را نمیتوانید با گلکسی اس ۵، اکسپریا زد ۳ سونی یا وان M8 مقایسه کنید؛ چرا که نمایشگر بسیار زیبا و شفاف این دستگاه توانسته ۵۳۴ پیکسل را در هر اینچ خود جای دهد. اما مقدار روشنایی نمایشگر جی ۳ در مقایسه با رقبایی که ذکر شد، کمی پایینتر است و در محیطهای پر نور مثل زیر نور خورشید ممکن است شما را مجبور کند مقدار روشنایی را حتما بر روی ۱۰۰ درصد قرار دهید. طراحی این دستگاه زیبا است و به واسطه کنارههای باریک صفحهنمایش، جثهی فیزیکی این گوشی به اندازهی یک دستگاه ۵.۲ اینچی شده است. همچنان بروزرسانیهای اندروید برای این گوشی دوستداشتنی منتشر میشود. یکی از گوشیهایی که افت قیمت خوبی داشته جی ۳ الجی است.
جی ۸ هواوی
مشخصات فنی:
- دو سیم کارته
- وزن ۱۴۴ گرم
- پردازنده ۶۴ بیتی Qualcomm Snapdragon 615 Chipset Quad-core Cortex-A53 + Quad-core Cortex-A53
- صفحه نمایش ۵.۵ اینچ با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۴۰۱ پیکسل بر اینچ
- حافظهی داخلی ۳۲ گیگابایت
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- دوربین ۱۳ مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
- سیستم عامل اندروید ۵.۱ آب نبات چوبی
- باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۱۵۲ در ۷۶.۵ در ۷.۵ میلیمتر
بعد از معرفی و استقبال نسبتا خوب کاربران از گوشی میانرده جی ۷ هواوی که از بدنهی فلزی، پردازندهی ۶۴ بیتی، ضخامت کم و یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی بهره میبرد، امسال این غول چینی نسل جدید آن را به نام جی ۸ وارد بازار کرده که علاوه بر طراحی زیبا و کیفیت ساخت خوب، از سختافزار بسیار خوبی در محدودهی قیمتی خود بهره گرفته است. این گوشی دارای طراحی زیبا همراه با بدنهی فلزی از آلومینیوم است که به دلیل وزن و ضخامت کم مشکلی با در دست گرفتن آن نخواهید داشت. هواوی برای جی ۸ یک پردازندهی ۶۴ بیتی اسنپدراگون ۶۱۵، رم ۳ گیگابایتی، ۳۲ گیگابایت حافظهی داخلی، نمایشگر ۵.۵ اینچی فولاچدی، سنسور اثر انگشت و دوربین ۱۳ مگاپیکسل را در نظر گرفته که با خیلی از پرچمداران تفاوت آنچنانی ندارد. یکی از نقاط ضعف این گوشی را باید باتری آن بدانیم که بهتر بود از یک نمونهی قویتر استفاده میشد.
آنر ۷ هواوی
مشخصات فنی:
- دو سیم کارته
- وزن ۱۵۷ گرم
- پردازنده ۶۴ بیتی HiSilicon Kirin 935 Chipset Quad-core Cortex-A53 + Quad-core Cortex-A53
- صفحه نمایش ۵.۲ اینچ با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۴۲۴ پیکسل بر اینچ
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- دوربین ۲۰ مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۸ مگاپیکسل
- سیستم عامل اندروید ۵ آب نبات چوبی
- باتری ۳۱۰۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۱۴۳.۲ در۷۱.۹ در ۸.۵ میلیمتر
گوشیهای سری آنر هواوی جزو بهترین و پرفروشترین محصولات این غول چینی به شمار میروند که امکانات خوب، طراحی مناسب و قیمت رقابتی از مهمترین امتیازات آنها به شمار میرود. هر دو گوشی آنر ۶ و آنر ۶ پلاس که در بازار ایران موجود هستند، نه تنها در بازار داخلی بلکه در بازارهای جهانی نیز جزو مقرون به صرفهترین و با ارزشترین گزینههای خرید به شمار میروند. امسال نیز هواوی بعد از حرف و حدیثهای بسیار سرانجام گوشی آنر ۷ خود را با قیمتی بسیار مناسب در قامت یک پرچمدار معرفی کرد. بهرهگیری از یک پردازندهی قدرتمند و هشت هستهای کرین ۹۳۵، رم ۳ گیگابایتی، سنسور اثر انگشت، دوربین ۲۰ مگاپیکسل و نمایشگر ۵.۲ اینچی فولاچدی، همه و همه نوید یک محصول خوب و جذاب را میدهد. از نظر طراحی ظاهری و کیفیت ساخت نیز باید آنر ۷ را با توجه به محدودهی قیمتی خود تحسین کرد. البته استفاده از یک باتری نسبتا ضعیف و ضعف پردازندهی گرافیکی تراشهی کرین در مقابل رقبا نیز از معایب این گوشی به شمار میرود.
وایب شات لنوو
مشخصات فنی:
- دو سیم کارته
- وزن ۱۴۵ گرم
- پردازنده ۶۴ بیتی Qualcomm Snapdragon 615 Chipset
- صفحه نمایش سایز ۵ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۴۴۱ پیکسل بر هر اینچ
- حافظهی داخلی ۳۲ گیگابایت
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- دوربین ۱۶ مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۸ مگاپیکسل
- سیستم عامل اندروید ۵.۰.۲ آب نبات چوبی
- باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۱۴۲ در ۷۰ در ۷.۳ میلیمتر
مدت زیادی است کمپانی مشهور چینی لنوو در بازار گوشیهای هوشمند حرفهای زیادی برای گفتن دارد و محصولات متنوع و زیبایی را روانه بازار میکند. این شرکت که حالا مالک موتورولا به شمار میرود سعی دارد علاوه برای رقبای هموطن خود، پا به پای برترین برندهای دنیا حرکت کرده و سهم بیشتری را از آن خود کند. یکی از جذابترین و بهترین گوشیهای لنوو که یک محصول دوربین محور با طراحی و رنگبندی زیبا و کیفیت ساخت بالا به شمار میرود، گوشی وایب شات است که میتوان گفت با توجه به قیمت خود، رقیب سرسختی برای آنر ۶ پلاس هواوی به شمار میرود و در برخی قسمتها بهتر عملکرده است. تراکم پیکسلی خوب نمایشگر، طراحی و رنگبندی زیبا، دوربین قدرتمند و مشخصات فنی قابل قبول باعث شده این گوشی طرفداران زیادی پیدا کند و در بازار داخلی نیز با گارانتی معتبر موجود باشد.
زنفون ۲ (ZE551ML) ایسوس
مشخصات فنی:
- دو سیم کارته
- وزن ۱۷۰ گرم
- پردازنده Intel Atom Z3580 Quad-core 2.3 GHz
- صفحه نمایش ۵.۵ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۴۰۱ پیکسل بر اینچ
- حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت
- حافظه رم ۴ گیگابایت
- دوربین ۱۳ مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
- سیستم عامل اندروید ۵ آب نبات چوبی
- باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۱۰.۹ در ۷۷.۲ در ۱۵۲.۵ میلیمتر
کمپانی ایسوس محصولات زیادی در بازار گوشیهای هوشمند ندارد، ولی سعی کرده در مدت اخیر با دستگاههای سری زنفون به ویژه زنفون ۲ که با مشخصات فنی متفاوت وارد بازار شده، در مقابل رقبا ایستادگی کند. یکی از بهترین گوشیهای بازار به عنوان اولین گوشی با رم ۴ گیگابایتی زنفون ۲ (ZE551ML) ایسوس است که با طراحی منحصر به فرد، بدنهی فلزی و پردازنده اینتل در نسخههای ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی در اختیار خریداران قرار میگیرد. ایسوس پیشتر نیز بارها از پردازندههای اینتل استفاده کرده بود و این بار نیز سراغ مدل چهار هستهای زد ۳۵۸۰ اتم رفته تا در کنار ۴ گیگابایت عملکردی قابل قبولی را ارائه دهد. این گوشی با توجه به قیمت خود یکی از بهترین انتخابها برای خرید به شمار میرود که تجربهی آن شما را پشیمان نخواهد کرد.
قیمت ۱,۱۰۰,۰۰۰ تومان در بازار
وان M9 اچ تی سی
مشخصات فنی:
- تک سیم کارته
- وزن: ۱۵۷ گرم
- پردازندهی Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810 Chipset Quad-core Cortex-A53 & Quad-core Cortex-A57 CPU
- صفحهنمایش ۵ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۴۴۱ پیکسل بر اینچ
- حافظهداخلی ۳۲ گیگابایت
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- دوربین ۲۰ مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۴ مگاپیکسل
- سیستم عامل اندروید ۵ آب نبات چوبی
- باتری ۲۸۴۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۱۴۴.۶ در ۶۹.۷ در ۹.۶۱ میلیمتر
کیفیت ساخت فوقالعاده که از وان ام ۹ کالای لوکس ساخته در کنار ترکیب رنگ جذاب، مواردی هستند که باعث جذب بسیاری از مشتریان میشود. شاید اخبار پیرامون داغشدن گوشی وان ام ۹ به دلیل استفاده از پردازندهی اسنپدراگون ۸۱۰ و بزرگنماییهایی که در این زمینه شد روی فروش این محصول تاثیر گذاشته باشد ولی همانطور که در بررسیهای اینفو مشاهده میکنید این دستگاه به هیچ عنوان یک پرچمدار دست و پا بسته نیست. اسپیکرهای بومساوند با کیفیت و سطح صدای عالی، رابط نرمافزاری سنس ۷ که بسیار روان و جذاب به نظر میرسد و قدرت سختافزاری بالا مواردی هستند که پرچمدار اچتیسی را به دستگاهی عالی بدل میکنند. اما از سوی دیگر پرچمدار جدید اچتیسی در بخش طراحی، نمایشگر، امکانات نرمافزاری، باتری و کیفیت ثبت تصاویر پیشرفت زیادی نداشته و هیچکدام را به صورت اساسی بهبود نداده است. البته باید یادآوری کنیم بروزرسانیهای ارائه شده از سوی این کمپانی تایوانی سبب شده تا مشکلات پرچمدار این شرکت تقریبا برطرف شود و میتوان به عنوان یک گزینهی خرید خوب به آن فکر کرد.
وان +E9 اچ تی سی
مشخصات فنی:
- دو سیم کارته
- وزن ۱۵۰ گرم
- پردازنده Mediatek MT6795M Chip Octa Core ARM Cortex-A57 CPU
- صفحه نمایش ۵.۵ اینچ با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۵۳۴ پیکسل بر اینچ
- حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت
- حافظه رم ۳ گیگابایت
- دوربین ۲۰مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۱۳ مگاپیکسل
- سیستم عامل اندروید ۵ آب نبات چوبی
- باتری ۲۸۰۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۷.۵ در ۷۶.۵ در ۱۵۶.۵ میلیمتر
کمپانی اچتیسی همواره سعی کرده تا در کنار پرچمدارن فلزی و قدرتمند خود، گوشیهای دیگری را با مشخصات فنی یکسان یا بهتر ولی با بدنهی پلاستیکی معرفی کند. گوشیهای سری E این شرکت نسبت به پرچمداران آن قیمت مناسبتری دارند. گوشی ای ۹ پلاس که بدون مراسم رونمایی معرفی شد، بر خلاف وان ام ۸ به یک پردازندهی مدیاتک مجهز شده و نمایشگر، دوربین جلو و باتری آن نیز بهتر است. اگر جنس بدنهی دستگاه برای شما مهم نیست، گوشی وان ای ۹ پلاس میتواند انتخاب شایستهای باشد. البته اگر از مشکل داغشدن پردازندهی اسنپدراگون ۸۱۰ کوالکام بگذریم، باید بگوییم گوشی وان ام ۹ نسبت به ای ۹ پلاس قدرت بیشتری دارد. این گوشی همچنان حریف دست و پا بستهای نیست و به لطف بهرهگیری از مشخصات فنی مناسب در کنار رابط کاربری سنس ۷ میتواند گزینهی مناسبی برای طرفداران کمپانی تایوانی باشد.
گلکسی A7 سامسونگ (نسخهی ۲۰۱۶)
مشخصات فنی:
- دو سیم کارته
- وزن ۱۴۰ گرم
- پردازندهی ۶۴ بیتی Samsung Exynos 7580 Chipset Octa-core Cortex-A53 CPU
- صفحهنمایش ۵.۵ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۴۰۱ پیکسل بر اینچ
- حافظهی داخلی۱۶ گیگابایت
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- دوربین ۱۳ مگاپیکسل – فلاش
- دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
- سیستمعامل اندروید ۵.۱ آب نبات چوبی
- باتری ۳۳۰۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد: ۱۵۱.۵ در ۷۴.۱ در ۷.۳ میلیمتر
سامسونگ بعد از استقبال کاربران از سه گوشی فلزی گلکسی اِی ۳، اِی ۵ و اِی ۷ تصمیم گرفت نسخهای ارتقاء یافته از آنها را برای سال ۲۰۱۶ نیز روانهی بازار کند. گوشیهای جدید سری A نسبت به نسل گذشتهی خود پیشرفتهای قابل توجهی داشتهاند. گلکسی اِی ۷ علاوه بر یک باتری با ظرفیت بیشتر به سنسور اثر انگشت و ۳ گیگابایت رم مجهز شده که باعث میشود این محصول عملکرد بسیار خوبی داشته باشد. طراحی زیبا، کیفیت ساخت بالا و دوربین قدرتمند در کنار پردازندهی هشت هستهای اکسینوس ۷۵۸۰ باعث میشود با یک میانردهی قدرتمند روبرو باشیم. البته گوشیهای جدید سری Aسامسونگ که برای سال ۲۰۱۶ تولید شدهاند، در بدو ورود به بازار قیمت نسبتا بالایی دارند؛ ولی به زودی قیمت آنها با افت روبرو خواهد شد. در این بازهی قیمتی گلکسی اِی ۵ نسخهی ۲۰۱۶ نیز میتواند گزینهی مناسبی باشد.
لومیا ۹۳۰ نوکیا
مشخصات فنی:
- یک سیم کارته
- وزن ۱۶۷ گرم
- پردازنده Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 Chipset Quad-core Krait 400 CPU
- صفحهنمایش ۵ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و تراکم پیکسلی: ۴۴۱ پیکسل بر اینچ
- حافظهی داخلی ۳۲ گیگابایت
- حافظه رم ۲ گیگابایت
- دوربین ۲۰ مگاپیکسل – فلاش
- دوربن جلو ۱.۲ مگاپیکسل
- سیستم عامل Microsoft Windows Windows Phone 8.1
- باتری ۲۴۲۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد ۱۳۷ در ۷۱ در ۹.۸ میلیمتر
لومیا ۹۳۰ گوشی هوشمند پرچمداری است که بهترین مشخصات سختافزاری را در کنار آخرین نسخه از پلتفرم ویندوزفون در اختیار شما میگذارد. اگر با ابعاد بزرگ فبلت لومیا ۱۵۲۰ راحت نیستید و دوست دارید ویندوزفون را با مشخصاتی بالا در گوشی هوشمندی به اندازه ۵ اینچ تجربه کنید، لومیا ۹۳۰ بهترین انتخاب به نظر میرسد. نوکیا در لومیا ۹۳۰ نیز توجه به ویژهای به امکانات و سنسور دوربین داشته و در کنار تجهیز دوربین این دستگاه به لرزشگیر اپتیکال، نرم افزار Creative Studio را برای کار بهتر با دوربین این دستگاه در نظر گرفته است. این گوشی هوشمند همانطور که از مشخصات فنی آن پیدا است، مجموعه کامل از سختافزار و نرمافزار را در اختیار شما خواهد گذاشت. حالا که لومیا ۹۵۰ و ۹۵۰ ایکسال با ویندوز ۱۰ وارد بازار شدهاند لومیا ۹۳۰ بعد از افزایش قیمت ناگهانی با کاهش قیمت خوبی روبرو شده است. البته لومیا ۹۳۰ همچنان یک گوشی دوست داشتنی است که به قیمت معقولی رسیده و دوربین و نمایشگر عالی از مهمترین مشخصات این محصول است. البته نباید از کیفیت ساخت و استحکام آن غافل باشیم. با نصب بیلد ویندوز ۱۰، کاربران لومیا ۹۳۰ میتوانند بیش از پیش از گوشی خود لذت ببرند.
شما کدامیک را انتخاب میکنید؟