مواد مورد نیاز
۱ـ نخود: ۱۵۰ گرم
۲ـ پیاز بزرگ: ۱ عدد
۳ـ نمک و فلفل: به میزان لازم
۴ـ جعفری یا گشنیز: ۱ دسته
روش تهیه:
نخود را باید از دو روز قبل با کمی زیره خیس کرده و هر چند ساعت یک باز آب آن را عوض کنید. سپس نخودها را پخته و همانطور که داغ است به همراه پیاز چرخ کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. می توانید از ادویه های دلخواه نیز استفاده کنید. برای سرخ کردن فلافل از قالب های آماده و یا یک ظرف گود و کوچک استفاده کنید. فلافل ها را در داخل روغن سرخ کنید و هنگامی که رنگ آنها طلایی شده آنها را برداشته و در صافی قرار دهید.
نکته: در فلافل نباید به هیچ وجه از تخم مرغ استفاده نمایید.