طرز پخت حلوای گل محمدی
مواد لازم :
– کره: ۳۵۰ گرم
– آرد: ۵۰۰ گرم
– روغن مایع: ۱۵۰ گرم
– عسل: ۳ قاشق سوپخوری
– پودر قند: ۲۸۰ گرم
– پودر گل محمدی: یک پیمانه
– هل: یک قاشق چایخوری
– گلاب: یک پیمانه
– بادام پودر شده: یک پیمانه
طرز تهیه :
۱ – روغن مایع را همراه کره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نکند.
۲ – پودر بادام را اضافه کنید تا تفت بخورد.
۳ – مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه کنید.
۴ – وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد بهصورت خمیر درآید.
۵ – میتوانید حلوا را داخل سینی پهن کنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یک قاشق از مواد برداشته، آن را گرد کنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.