طرز تهیه نان برنجی
مواد لازم :
- کره : ۱۰۰ گرم
- روغن جامد : ۱۰۰ گرم
- پودر شکر : ۷۵ گرم
- آرد ذرت : ۶۵ گرم
- آرد سفید قنادی : ۲۰۰ گرم
- بیکینگ پودر : ۱/۸ قاشق چایخوری
- وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
- پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.
پودر قند را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.
و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.