گره هایی که با شکر گذاری کردن باز می شود

آداب تشکر کردن :

مصداق رازها و معجزه ها که همیشه اتفاق های عجیب و غریب نیست . مثلا یک جمله معمولی و راز آلود وجود دارد که تمام زندگی شما و ارتباط آدم ها با شما را متحول می کند آن هم معجزه تشکر کردن است که می تواند راه حلی برای مشکلات روحی تان و ارتباط شکننده شما با دیگران باشد .

« ‌همکارتان شما را رقیب خودش می داند و گاهی در حق شما شیطنت می کند ». « ‌همسرتان بی روحیه شده است و انگار چشمه عاطفه ورزی اش با شما خشک شده است »‌. « ‌دوست تان دیگر مثل قبل با شما رفاقت نمی کند »‌ و…. قرار گرفتن در همه این شرایط طبیعی است اما کافی است که شما به جای تندروی ۰ تلافی جویی ۰ مقایسه و طعنه ۰ یک رفتار آرام و با سیاست را انتخاب کنید . به این افراد نشان دهید که هنوز به آنها امید دارید . قدر خوبی هایشان را می دانید ؛ سیاستی که امروزه در رفتار برخی افراد کمرنگ است و قدرشناسی نام دارد .

کدام گره ها باز می کنیم ؟

همین مهارت تشکر و شکر گذاری نتیجه های فوق العاده ای را نشان می دهد که هر کدامشان دغدغه و مسئله زندگی خیلی هاست . کسی که مهارت قدرشناسی را دارد پرخاشگری به طور چشمگیری در رفتارهایش کاهش خواهد داشت و انرژی مثبتی که دارد در پیدا کردن دوستان جدید به او کمک می کند . افزایش صبر و توان تحمل و قدرت روحی افزایش عزت نفس و ایجاد حال خوب و احساس رضایت از زندگی از دستاوردهای همین مهارت و ویژگی اخلاقی است .

اینکه فردی خوبی ها را بیشتر ببیند باعث می شود اضطراب و نگرانی هایش کاهش پیدا کند و دیگران از معاشرت با او لذت ببرند .

۳ گام تا شکر گذاری

۱ – اگر فکر می کنید که شما هم مهارت شکر گذاری کردن را در زندگی تان کم دارید برای این جای خالی به خوبی فکر کنید . لحظه هایی که کمبود این مهارت برایتان دردسر ساخته را به یاد بیاورید ؛ مثلا وقتی همسرتان از امور خانه خسته بود و شما او را ندیده گرفتید . چه کشاکش دنباله داری را به راه انداختید ؟ وقتی از لطف همکارتان تشکر نکردید و او دیگر با شما همکاری نکرد چه حسی پیدا کردید ؟

۲- شکر گذاری کردن قدرت می خواهد . شما باید حس رفاقت با بقیه را داشته باشید . با خودتان بگویید که هر آدمی ممکن است اشتباه کند و اگر کسی لطفی در حق شما انجام داد وظیفه اش نبوده ؛ چون تصور این اندیشه ممکن است به این خاطر باشد که ما مادام لطف و محبت دیگران را وظیفه آنها می دانیم .

گاهی هم عده ای می گویند که خوبی ها نیازی به گفتن ندارد در حالی که اتفاقا دیدن خوبی ها و حسن ها باعث می شود که افراد به تکرار آن خوبی ها ترغیب شوند .

۳- حالا وقت این است که درباره خوبی های دیگران بزرگنمایی داشته باشید ؛ مثلا با خودتان فکر کنید که افراد دور و بر شما ممکن بود این خوبی ها را نداشته باشند یا حتی می توانستند کمک هایشان را از شما دریغ کنند از نزدیک ترین آدمی که اطرافتان است شروع کنید ؛ حتی فردی که در مترو یا اتوبوس به شما جای نشستن داده است ! می توانید قدرشناسی تان را خیلی ساده بیان کنید ؛ مثلا « خیلی ممنونم » . « لطف کردید » یا « خداروشکر که شما هستید » .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *