روش های تمرین تله پاتی و برقراری ارتباط ذهنی

چگونه مدیتیشن کنیم؟

اصول بنیادی دانش تله پاتی

توصیه می شود که تجربیات اولیه درفاصله نزدیک و ترجیحا در یک اتاق آرام صورت گیرد برخی از صاحب نظران معتقدند که افراد حاضر در این جلسات بایستی از لحاظ روحی و عاطفی به هم نزدیک باشند.

اگر درتمرین های اولیه فرستنده پیام دست راست خود را بر روی دست چپ گیرنده بگذارد این ارتباط جسمی پیوند روحی و عاطفی بهتری را بین آنها ایجاد میکند در آیین سالکان و عارفان شرق آسیا بویژه چین باستان و سرزمین عجایب هند قسمت راست بدن دارای قدرت یا اهمیت مثبت و صادر کننده انرژی می باشد درحالی که سمت چپ دارای انرژی یا الکتریسته منفی و دریافت کننده می باشد.

ارسال پیام های ذهنی

نیروی «تله پاتی» بستگی زیادی به شدت و قدرت عواطفی دارد که با آن هماهنگ شده است شما وقتی می توانید از راه دور یک پیام ذهنی برای فرد موردنظرتان بفرستید که قبلا ارتباطی مثبت و یا حتی منفی با او برقرار کرده باشید. درباره فردی که هدف پیام شماست باید به یک نوع احساس بسیار شدید عاطفی برسید.

برای شروع کار بهتر است ابتدا هر چه دقیق تر فرد مورد نظرتان را رویت کنید و تمام مشخصات او را مانند مشخصات جسمی، ویژگی های شخصیتی، روش لباس پوشیدن، آهنگ، صدا و مانند آن را به خاطر بسپارید به این ترتیب یک تصویر بسیار قوی و روشن از آن شخص در ذهن شما نقش می بندد. سعی کنید فرد موردنظر را در همان محل زندگی اش مجسم کنید.

اگر با او خاطره های مشترکی دارید آنها را یک بار دیگر در ذهنتان مرور کنید آن گاه پیام خود را با صدای بلند بر زبان آورید درست همان گونه فکر کنید که انگار او در مقابلتان ایستاده است به محض آنکه پیامتان را فرستادید همه چیز را به فراموشی بسپارید البته می توانید پیامتان را به جای این که با صدای بلند اعلام کنید آن را بر روی یک صفحه کاغذ نیز بنویسید.

زمان مناسب برای تله پاتی

مناسبترین زمان برای ارتباط فکری ساعات آخر شب و صبح زود است در عمل انسان موجودی است که روز را با کار و فعالیت به پایان می رساند و شبها خسته و کوفته نیاز به خوابیدن دارد در شرایط عادی انسان شبها به چرت زدن و خواب الودگی دچار می شود و درصورت دراز کشیدن به خواب عمیقی فرو می رود زمانی که ما بیدار و مشغول فعالیت هستیم ضمیر اگاه ما فعال است بر عکس هر زمان که ما در وضعیت سکوت و ارامش هستیم ضمیر ناخود اگاه ما فعال می شود.

در این شرایط انرژی زیادی از مغز ساطع می شود و پراکندگی این امواج نمایانگر وجود شرایط ارامش و اسایش فیزیو لوژی در مغز است هر گاه ما بتوانیم جسم مان را ریلکس و غیر فعال کنیم قدرتها و قابلیتهای روحی و روانی فعال و شکوفا می شود گویی در این شرایط کانالهایی که برای فعالیت و کارایی لازمند رها و آزاد می شوند در این زمان انسان بهتر و بیشتر می تواند با ضمیر ناخود اگاه خویش رابطه برقرار کند.

همچنین هنگامی که هوا کمی ارام و خنک است بهترین زمان برای تمرینات تله پاتی استاین است. این موضوع در روزهای که بارانی به شرطی که رگبار وجود نداشته باشد هم صدق می کند. در زمانی که هوا بسیار سرد و گرم است شرایط نا مناسب است.

شاید بپرسید چرا دراین مواقع زمان خوبی نیست. معمولا پیش از رگبارو رعدو برق تحولات شدیدی در میزان فشار و بار الکتریکی هوا پیدا می شود که هر گونه تماس تله پاتیک را مانع می شود مهمترین دلیل برای توجیه عوارض این اثار بیان شده پیدایش تغیراتی در میزان یونها یا اتمها و ملوکولهایی است که دارای بار الکتریکی در پوست هستند و انسان شدیدا نسبت به انها حساس است. و همچنین در شرایط نا مساعد جوی جریان های مغناطیسی زمین دچار اختلالاتی می شود، که پیامی که توسط تله پاتی ارسال شده را نمیتوانند به مقصد برساند.

قدرت تمرکز و تخیل

نیروهای ذهنی، مانند «تله پاتی» یک پدیده ساده بشمار نمی آیند بلکه به دقت فرمول های ریاضی عمل می کنند و این شما هستید که در ذهن خود دستورالعمل لازم را صادر می کنید نیروهای ذهنی توان این را دارند که در راه رسیدن پیام شما به هدف موردنظرتان راهنما و راهبرتان باشند و روش های عملی را نشانتان دهند چنان که در مواقع خطر هشدارهایی می دهند که در سرنوشت شما و اطرافیانتان بسیار موثر است.

البته شدت و شعف قدرت تخیل نقش مهمی در «تله پاتی» ایفا می کند و هر چه قدرت «تمرکز» بیشتر باشد افکار به صورت سریع تر و دقیق تری به هدف موردنظر اصابت می کند. پس باید بیاموزیم که فکر خود را کاملاً »متمرکز» کنیم تا در انجام کار، توفیق بیشتری کسب کنیم.

اندیشیدن بدون هدف و با دقت اندک، نتیجه ای ندارد تفکر باید محکم و متمرکز باشد تفکر محکم و متمرکز، مجموعه ای است از خطوط ظریف مغناطیسی که شما را به افکار شخص موردنظرتان متصل می کند.

اگر بگوییم که «فکر» حالتی از «احساس» که از طریق قانون «ارتعاش» حمل می شود و مانند نور و الکتریسیته انتقال می یابد آن گاه به راحتی به این پدیده جالب پی می برید هر وقت فکر خود را بر موضوعی که برای شما اهمیت دارد متمرکز کنید نیروهای ذهنی شما وارد عمل می شوند و پاسخ لازم را به دست می آورند. برای ایجاد تمرکز، می توانید یک نقطه «تمرکز» انتخاب کنید این نقطه می تواند عکسی بر روی دیوار و یا حتی گل های یک قالیچه باشد.

فرمان های «تله پاتی»

برای شکوفایی استعدادهای «تله پاتی» تمرین های جالب و متنوعی وجود دارد ابتدا قبل از شروع تمرین بهتر است به چند نکته مهم توجه کنید:

۱- قبل از شروع تمرین، مدت آن را دقیقا مشخص کنید. (مثلاً یک ساعت)

۲- مصرف چاپ و قهوه اندکی قبل از انتقال یک فکر، مفید است زیرا به عنوان یک محرک لحظه ای برای فعالیت های مغزی مؤثر است.

۳- بعد از اتمام تمرینات، بهتر است مقداری آب در چند نوبت بنوشید تا مواد زاید بدنتان دفع شود.

۴- تاریکی و سکوت مطلق برای تمرینات «تله پاتی» بسیار نتیجه بخش است و سعی کنید در مواقعی که شخص گیرنده خوابیده است تمرینات مربوطه انجام شود.

۵- اندکی مراقبه یا همان «مدی تیشن» در ایجاد «تله پاتی» مفید است البته باید با کشیدن نفس های عمیق به «مراقبه» بنشینید.

۶- به صدای درونی خویش گوش فرا دهید و با آن جروبحث نکنید فقط گوش کنید و عمل کنید گوش دادن از شرایط اصلی استفاده از قدرت نهفته در «تله پاتی» است.

۷- جلسات تمرین را طولانی کنید، چرا که انتقال فکر باید همراه با یک پافشاری خاص در مدت طولانی انجام پذیرد.

۸- بهتر آن است که در هر جلسه، حداکثر ۱۰ فرمان صادر شود.

فرستنده و گیرنده

برای شروع تمرینات همکاری دو نفر ضروری است بین این دو نفر که مایل هستند این تجربه را انجام دهند کسی که دارای تأمل و تعمق بیشتری است باید نقش گیرنده را به عهده بگیرد و کسی که فعال بااراده و کوشاست به عنوان «فرستنده» باید فکرش را آن چنان روی مسئله موردنظر متمرکز کند که گویی خود قصد انجام این فرمان را دارد. فرمان های «تله پاتی» باید پی درپی صادر شوند. دست راستت را بلند کن و یا فلان چیز را از زمین بردار.

ضمنا لازم است که در هر جلسه از تمرینات نوع فرمان ها تغییر کند شخص «گیرنده» باید هنگام تمرین در وضعی کاملا بی تفاوت قرار بگیرد و هر فکری را از ذهن خود دور سازد و اصطلاحا در «خلاء فکری» فرو برود. او باید فقط در انتظار یک تحریک درونی بماند تا به انجام کاری وادار شود. همچنین باید توجهش را مطلقا به چیزی معطوف کند که از درون وجود خویش احساس کند هرگاه چند فکر مختلف به طور همزمان به ذهنتان خطور کرد ابتدا کمی تأمل کنید و سپس فکری را که قوت و تحریک بیشتری دارد به اجرا درآورید.

تمرینات بعدی

پس از ممارست در تمرینات بالا کار خود را با تمرینات زیر ادامه دهید.

شخص «فرستنده» نگاهش را به دقت به یک چیز خاص می دوزد و سپس با بستن چشمانش تصویر ذهنی آن را می سازد آن گاه شخص «گیرنده» را مجسم می کند که در حال تماشای آن چیز خاص است مدت تمرین برای این کار ۳ تا ۵ دقیقه است.

شخص «گیرنده» در مقابل خود صحنه ای سفید قرار می دهد که از زیر آن نور یکنواخت و ضعیفی تابیده است سپس نگاه خود را رها می سازد تا بی توجه به محیط اطرافش روی این صحنه بلغزد وقتی چندین برداشت مختلف به ذهنش خطور کرد باید آنها را به آرامی یادداشت کند البته گاهی نیز باید چشمان خود را بسته و پس از چند ثانیه باز کند.

تمرین بعدی بدین ترتیب است که شخص «فرستنده» پشت فرد «گیرنده» می ایستد و در حالی که نگاهش را به پشت گردن او دوخته است فکرش را کاملا روی او متمرکز کرده فرمانش را صادر می کند.

صدور فرمان باید جز به جز اما متوالی صورت بگیرد در این حالت انرژی فکری شما به شخص «گیرنده» منتقل می شود و او را وادار می کند که برگردد و مستقیما به شما خیره شود!

توصیه مهم

اگر در شروع تمرینات به آن صورت که انتظار دارید پیش نرفتید باور خود را از دست ندهید و مأیوس نشوید نیروی «تله پاتی» همیشه حاضر و آماده است اما برای این که آن را به زندگی روزمره خود پیوند دهد باید آن را تقویت کنید و اعتقادتان بر این اصل استوار باشد که تجربیات شما حتما به نتایج لازم خواهد رسید.

او چه کسی است؟

یک تمرین دیگر نیز در شکوفایی استعداد «تله پاتی» نهفته در وجود شما بسیار موثر است تمرین فوق عبارت از این است که فی المثل، وقتی زنگ تلفن شما به صدا درمی آید حدس بزنید که آن سوی سیم چه کسی می خواهد با شما سخن بگوید البته اگر بخواهید از روی احتمالات عمل کنید و براساس این که معمولا چه اشخاصی بیشتر به شما تلفن می زنند به اندیشه بنشینید از راه درست منحرف شده اید شما باید با توجه به احساسات خود عمل کنید و سپس نام فردی را که حدس می زنید به شما تلفن خواهد زد بر روی ورقه ای بنویسید یک تقویم جیبی همیشه همراه خود داشته باشید و تمام پیش بینی ها و ادراکات خود را در آن یادداشت کنید.

یک مثال دیگر برایتان می آورم:

در تقویم خود روی صفحه یکی از روزهای مثلا شهریور ماه بنویسید: در چنین روزی پس از خروج از منزل فردی را که با روبه رو خواهم شد یک مرد است؟

سپس در پایان همان روز نتیجه را در همان صفحه بنویسید به این شرح: نتیجه: حدس من درست بود اولین فردی را که دیدم یک مرد بود!

بدین ترتیب شما می توانید درباره هر موضوع و یا شخص خاصی به حدس و گمان بپردازید. این کار را در طول شبانه روز لااقل در ۲۰ مورد مختلف انجام دهید پس از گذشت ۳ الی ۴ ماه درخواهید یافت که پیش بینی های شما روز به روز به واقعیت نزدیک تر است.

اگر شما هم نظر یا تجربه ای از تله پاتی دارید با ما درمیان بگذارید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *