ویمانا (Vimana)، سفینه های باستانی در متون هندی

طرحی مفهومی از ویمانا

طرحی مفهومی از ویمانا

در مطالب پیشین به مایاها و ارتباط شان با فرازمینی ها پرداختیم. و دیدیم که در زمان گذشته از چه فناوری هایی استفاده می کردند. اینبار سری به متون کهن هندی زدیم تا به بررسی دست نوشته های باستانی بپردازیم

در ادبیات کهن هند وستان، نوشته هایی به چشم می خورد که در آنها به «ماشین های پرنده» اشاره شده است، این ماشین های پرنده «ویماناس» نام د ارد.

ویمانا کلمه ای سانسکریت است به معنی ماشین های پرنده که در نوشته های حماسی سانسکریت از آن ها نام برده شده است. وایمانیکاشاترا یک متن سانسکریت، درباره علوم هوانوردی و ساخت ویمانا است و حتی مدعی شده آن ها با ذهن کنترل و جابجایی داشته اند.

در سراسر حماسه سانسکریت هند، شرح شمار زیادی از ویمانا ها یا «ماشین های پرنده» افسانه ای موجود است. یکی از این افسانه ها به ۵۰۰۰ سال پیش برمیگردد.

ویمانا

ویمانا

در «باگاواتا پورانا» که تاریخ قدیمی سانسکریت است شرحی از یک سفینه فضایی وجود دارد که خلبان آن شاهی به نام «شولوا» است. آنگونه که شرح داده شده؛ این کشتی از جنس آهن بوده. در این شرح آمده است که گاهی اوقات در آن واحد در دو مکان ظاهر می شده است. همچنین در توضیحات آمده است که حرکتی شبیه به یک پروانه داشته است و این توضیحات کاملا سازگار با آن چیزیست که مردم امروز در مشاهدات خود از «یوفو» دارند.

در متون دیگر سنسکریت مثل «ماهاباراتا»، «ریگ وِدا» و «رَمایانا»، شرحی از اندازه «ویمانا» هم وجود دارد که عرض آن را ۱۰۰ فوت ذکر می کند که اغلب مجهز به قابلیتهای هواپیماهای مدرن بوده است. یک «ویمانا» پرتویی از نور ایجاد می کند، که وقتی روی هدف تمرکز می کند با قدرت خود آن را از پای در می آورد.

براساس نوشته های این متون، ویماناس ها به د و د سته تقسیم می شوند: دسته اول، ماشین های پرنده ای هستند که ادعا می شود ساخته دست انسان ها بود ه اند و به کمک بال هایی شبیه بال پرند گان به پرواز درمی آمده اند و گروه دوم ماشین های پرنده اسرارآمیزی هستند که انسان ها در ساخت آنها نقشی نداشته اند.

از ماشین های پرنده ای که در دسته اول قرار دارند، معمولا در متون قرون وسطی سانسکریت نام برده شده که هندی ها معتقدند با توجه به علوم و فنون نظامی و مهندسی آن زمان، ساخته شده اند.

ماشین های پرنده دسته دوم نام های گوناگونی همچون «آرجی ود ا»، «ماها بهاراتا»، «رامایانا» و «پوراناس» دارند . همچنین کتابی به نام «وایما نیکاسا سترا» نیز وجود دارد که در آن درباره هر دو دسته ماشین های پرند ه توضیح داده شده است، اما آیا ماشین های پرنده ساخت موجود ات فرازمینی واقعیت د ارد؟

ماشین های نظامی نوع د یگری از ویماناها هستند که در متون مربوط به قرن سوم پیش از میلاد مسیح (ع) از آنها نام برده شده است که از میان آنها می توان به (سارواتو بهاد را) یعنی چرخ هایی که سنگ پرتاب می کردند ، (سارا یانترا) ماشینی که نیزه پرتاب می کرده و (اود گاتیما) ماشینی که ستون های آهنی را نابود می کرد ، اشاره کرد.

وجود چنین ماشین هایی، تا حدودی منطقی و قابل قبول است اما در این بین از ماشین های دیگری هم نام برده شده است که وجود آنها چند ان قابل باور نیست، مثلا وسیله ای نظامی که طوفانی ایجاد می کرده تا صفوف دشمن را تضعیف کند. درباره چنین وسیله ای «فلاویوس فیلوستراتوس» نویسند ه رومی؛ نیز صحبت کرده است. او د ر نوشته های خود آورده که هندی ها با د شمن رودررو نمی شده اند بلکه توپخانه ای آسمانی داشتند که رعد و برق ایجاد می کرد.

دانشمند ان امروزی گفته های فیلاستراتوس را تخیلی می پندارند اما نکته مهم در این است که حتی رومی های باستان نیز درباره سلاح آتشی یا بادی هندی ها صحبت کرده اند .
در حماسه های باستانی همچون «مها بهاراتا» چند ین بار به سلاح های بادی مانند «وایاویا آسترا»و سلاح آتشی مانند «ساتاگنی» اشاره شده است.

نقاشی موجود درغاز از ویمانا

نقاشی موجود درغاز از ویمانا

آیا امروزه مدرکی برای اثبات ویمانا، وجود دارد؟

در سال ۲۰۱۲ گزارشی توسط سرویس (SVR) روسیه برای پوتین آماده شده بود؛ بر اساس این گزارش صدراعظم آلمان آنگلامرکل؛ بازدیدی غافگیرانه از افغانستان داشته، جالبتر آنکه همان ماه باراک اوباما ریئس جمهور آمریکا (۳ دسامبر)، نخست وزیر بریتانیا دیوید کامرون (۷ دسامبر) و نیکلاس سارکوزی ریس جمهور فرانسه (۸ دسامبر) از افغانستان دیدار کردند.

سفر سارکوزی به افغانستان به دلیل سفر رسمی که به هندوستان داشت لغو شده بود که به گزارش این خبرگزاری با عجله او را توسط نیروهای هواپیمایی آمریکا به منتطقه جنگی افغانستان بردند.

چه چیزی باعث هجوم ناگهانی رهبران پرقدرت دنیای غرب به افغانستان شد، این گزارش به طور مستقیم به کشف دانشمندان ارتش آمریکا ربط داشت. کشف شیء عجیبی که در غاری در افغانستان پیدا شده بود و چیزی که مشکوک بود، اینست که ۸ سربازی که تلاش در جابجایی آن از غاررا داشتند ناپدید شدند، این شی عجیب همان ویمانا گمشده بود که در کتب قدیمی از آن سخن گفته شده بود. دانشمندان تخمین می زنند که از ۵۰۰۰ سال پیش در غار پنهان شده بود.

با توجه به متون باستانی مهابهارات که در حماسه ساسنسکریت یافت شده است، گفته شده که ویمانا محیطی به اندازه ۱۲ ذراع (۱) با چهار چرخ بزرگ و محکم دارد و جدا از این یک موشک مشتعل داشته که با توجه به متون ثبت شده مهابهارات تفنگ مرگباری را دارد که توسط یک دایره بازتابنده عمل می کند. وقتی روشن می شود پرتویی از نور تولید می کند که وقتی بر روی هدف متمرکز می شود بلافاصله آنرا با قدرت خود مصرف می کند.

گفته شده که برای اولین بار آلبرت انیشتن فرضیه میدان گرانش تشعشع الکترومغناطیسی به نام تئوری میدان یکپارچه بیان کرد و پس از آن شایعه ای که در سال ۱۹۴۳باعث رسوایی آزمایش جنگ جهانی دوم آمریکا در انتقال داده ها بود که آزمایش فیلادلفیا نام داشت و در این آزمایش همانند اتفاق امروز افغانستان ،به طور ناگهانی سربازان آمریکایی ناپدید شدند.

به گزارش خبرگزاری SVR ظاهرا منبع قدرت متداوم این اتفاق (Time Well) مرموز براساس تکنولوژی ادوارد لیدسکالین (Edward Leedskalnin) پدید آمد. ادوارد لیدسکالین شخصی بود که ادعا میکرد که به دانش راز باستان پی برده است و از سال ۱۹۲۳ تا ۱۹۵۱ به تنهایی و پنهانی بیش از ۱۱۰۰ تن صخره های مرجانی را توسط مراحلی ناشناخته تراشید و یکی از اسرارآمیزترین دستاوردهای جهانی به نام قلعه مرجانی را به وجود آورد.

طرح هایی از ویمانا که از روی متون هندو کشیده اند

طرح هایی از ویمانا که از روی متون هندو کشیده اند

در مورد وسایل نقلیه پروازی آنچه ما می دانیم همانست که در منابع هند باستان ذکر شده است. متون نوشته شده ای که از لابلای اعصار به ما رسیده است. شکی نیست که بسیاری از این متون معتبر وجود دارد.

آشوکا چینی برخی از اسناد سانسکریت را در لهاسا و تبت کشف کرد و به دانشگاه چاندریگار ارسال کرد. دکتر روت رینا از دانشگاه گفت مدارکی که جدیدا کشف شده اند شامل دستورالعملهایی برای ساخت سفینه میان ستاره ای میباشند.

او گفت: روش انها با استفاده از نیروی محرکه ضد گرانشی است و بر اساس یک سیستم انالوگ از قدرت ناشناخته ازترکیب موجود در ساختار فیزیولوژیکی انسان، یک نیروی گریز از مرکز به اندازه کافی قوی برای خنثی کردن جاذبه گرانش .طبق نظر یوگی های هندو، قدرتی است که شخص را قادر می سازد تا شناور شود. هیچ شکی نیست که ویماناها به طریقی ضد جاذبه زمین شده بودند. پرواز عمودی داشتند و قادر بودند در هوا معلق بمانند مثل یک بالن یا هلی کوپتر مدرن.

طبق معمول، دانشمندان هند این متون را خیلی جدی نگرفتند، اما پس از انکه چین اعلام کرد، بخشهایی از این اسناد دارای اطلاعات خاصی هستند که به مطالعه در برنامه فضاییشان به انها کمک خواهد کرد ،نظر مثبتی در مورد محتوای انها پیدا کردند. این یکی از اولین اعترافات دولت به تحقیق در مورد ضد جاذبه بود.

عجیب انکه ، دانشمندان روسی، در غارها در ترکستان و صحرای گوبی کشفیاتی کرده اند که به عنوان “ابزار قدیمی مورد استفاده در عبور و مرور وسائل نقلیه کیهانی ” نام گذاری کرده اند. این دستگاهها اشیاء نیم کره ای از شیشه یا چینی هستند که به یک مخروط بایک قطره جیوه در داخل ان ختم میشوند. متاسفانه ویماناها ، مانند اکثر اکتشافات علمی، در نهایت برای جنگ استفاده شد.

مدارک اثبات انفجار هسته ای باستانی

مهاباراتا ، حماسه بزرگ هند باستان شامل افسانه های متعددی در مورد نیروی قدرتمندی از سلاحی مرموز است. اکتشافات باستان شناسی که نزدیک شهر هندی موهنجودارو از سال ۱۹۰۰ شروع شده است نشان دادند انجا ویرانه های یک شهر باستانی بسیار بزرگ است.

باستان شناسان ازیافته های خود بسیار شگفت زده شدند زیرا نتایج تجزیه و تحلیل از فاجعه در شهر بسیار غیر منتظره بود. در حالی که زمان زیادی از طرح اخرین نظریه شکفت انگیر نگذشته بود. آنها اظهار داشتند شهر کهن با انفجارهای هسته ای ویران شده است. آنها قشر های بزرگی از خاک رس و شیشه سبز یافتند. باستان شناسان بر این باورند که خاک رس در دمای بالا با شن و ماسه ذوب شده و بعد از آن بلافاصله سرد وسخت شده است.

مشابه این قشر شیشه ای سبز را می توان در بیابانهای نوادا بعد ازهر انفجار هسته ای یافت. یکصد سال از کاوش در منطقه موهنجودارو می گذرد. آخرین تجزیه و تحلیلها نشان داد قطعاتی از شهر باستانی با درجه حرارت بالا ذوب شده بوده که کمتر از ۱۵۰۰ درجه سانتی گراد نیست .محققان همچنین نقطه مرکزی حادثه را یافتند. جایی که تمام خانه ها مسطح شده بودند. ازشدت تخریب به سمت حومه شهر کاسته می شود. ده ها تن اسکلت در این منطقه یافت شده است . همچنین مقدار رادیو اکتیو ۵۰ برابر مقدار نرمال می باشد.

نقاشی های موجود درکتب قدیمی

نقاشی های موجود درکتب قدیمی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *