دستور تهیه خرچنگ پخته و میگو
خرچنگ پخته و میگو
- مخصوص ۴ تا ۶ نفر
- ۴ قاشق غذاخوری کره
- ۲ حبه سیر، ریزشده
- ۲ شاخه کرفس، ریزشده
- ۱ عدد فلفل دلمهایی سبز، ریزشده
- ۱ عدد پیاز، ریزشده
- مقداری فلفل تند هندی
- مقداری پودر فلفل چیلی
- ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید
- ۱و ۲/۱ فنجان ماهی
- ۵۰۰ گرم میگو، پوست کنده و پاکشده
- ۱و ۲/۱ فنجان گوشت خرچنگ، تکه شده
- ۴/۱ فنجان خامه غلیظ
- ۱ فنجان خرده نان
- ۱ بوته پیازچه، خردشده
- پیاز پخته شده، آرد ذرت یا برنج برای سرو
دستور پخت:
- فر را گرم کنید.
- کره را در ماهیتابه چدنی با قطر ۲۵ سانت ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- سیر، کرفس، فلفل، پیاز، فلفل هندی و پودر فلفل چیلی را بیافزائید. دائماً هم بزنید تا سبزیجات بپزند و نرم شوند. اجازه ندهید سبزیجات قهوهایی شوند. آرد را با مواد مخلوط کنید و و اجازه تا به مدت ۲ دقیقه بپزند، دائماً هم بزنید.
- ماهیها را به آرامی اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۶ تا ۸ دقیقه بجوشد، حرارت را کم کنید و تا غلیظ شود.
- میگوها، خرچنگ و خامه را سبزیجات بیافزائید و حرارت را کمی زیاد کنید. اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه میگوها بپزند و صورتی شوند. خردههای نان و پیازچهها را روی آن بریزید.
- ماهیتابه را در در طبقه مخصوص کباب فر قرار دهید و اجازه دهید خرده نانها قهوهایی شوند.
مواد مغذی: ۳۰۰ کالری، ۲۸ گرم پروتئین، ۱۷ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم فیبر، ۳ گرم قند، ۱۴ گرم چربی، ۷ گرم چربی اشباعشده ۸۹۰ میلیگرم سدیم