برای همه پیش می آید که در مسافرت یا شرایط خاص چند روزی به نانوایی دسترسی ندارند و مجبورند نان را تهیه کرده و نگاه دارند که در این صورت مشکل اساسی، بیات شدن نان است. برای اینکه بتوانید نان را دو سه روز تازه نگه دارید هنگامی که نان را از نانوایی تحویل می گیرید و هنوز گرم است یک دستمال مرطوب روی آن بیندازید تا بدین ترتیب نان تا روز آخر بیات نشود.
برچسبها: انواع نانبیات شدن نانجلوگیری از بیات شدن نانچگونگی پیشگیری از بیات شدن ناننان بربرینان لواشنحوه پیشگیری از بیات شدن نان
مطالب مرتبط
چگونه ساندویچ ساده درست کنیم؟
توسط مدیر · Published مرداد ۳۱, ۱۳۹۶
دستور تهیه خورش ملاقورمه؛ غذای خوشمزه و سنتی شمالی
توسط boshra · Published تیر ۲, ۱۴۰۲ · Last modified اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۲
ادویه ای که به آش رشته عطر و طعم میده + زمان افزودن
توسط boshra · Published اسفند ۲۰, ۱۴۰۲ · Last modified بهمن ۱۴, ۱۴۰۲