دستور تهیه سالاد باقلا سیاه خوشمزه

مواد لازم :

  • ۴۵۰ گرم باقالا سیاه
  • دو قوطی کنسرو ذرت
  • هشت عدد پیازچه ، ریز خرد شده
  • یک عدد آواکادو ، پوست و خرد شده
  • یک عدد فلفل دلمه ترجیحا به رنگ زرد
  • سه عدد گوجه فرنگی کشته شده
  • یک فنجان گشنیز تازه خرد شده
  • نصف فنجان سس سالاد ایتالیایی
  • قاشق چای خوری فلفل و نمک

طرز تهیه :

یک کاسه بزرگ را تهیه می‌کنیم و در آن باقالا سیاه ، ذرت ، پیازچه ، فلفل ، آوکادو ، گوجه فرنگی ، گشنیز  و سس ایتالیایی را ترکیب کرده و هم می‌زنیم تا تمام مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

و برای سرو کردن باید مدتی در یخچال قرار می‌دهیم.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*