دستور پخت پانکوی ایتالیایی (مرغ سوخاری رژیمی )

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • سفیده تخم مرغ=۳ عدد
  • سس خردل=۱ قاشق سوپ خوری
  • نان ایتالیایی خرد شده= یک فنجان
  • پنیر پارمزان کم چرب= ۱/۴ فنجان
  • مرغ پوست کنده بدون استخوان ۶ اونسی= ۴ قطعه
  • سس سرکه و نمک گرم= ۳/۴ فنجان
  • سالاد کلم فرانسوی =به دلخواه

طرز تهیه:

  1. فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
  2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
  3. مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
  4. در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
  5. غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *