برای همه پیش می آید که در مسافرت یا شرایط خاص چند روزی به نانوایی دسترسی ندارند و مجبورند نان را تهیه کرده و نگاه دارند که در این صورت مشکل اساسی، بیات شدن نان است. برای اینکه بتوانید نان را دو سه روز تازه نگه دارید هنگامی که نان را از نانوایی تحویل می گیرید و هنوز گرم است یک دستمال مرطوب روی آن بیندازید تا بدین ترتیب نان تا روز آخر بیات نشود.
برچسبها: انواع نانبیات شدن نانجلوگیری از بیات شدن نانچگونگی پیشگیری از بیات شدن ناننان بربرینان لواشنحوه پیشگیری از بیات شدن نان
مطالب مرتبط
دستور پخت سالاد الویه به شکل هویج
توسط مدیر · Published شهریور ۸, ۱۳۹۶
دستور پخت خورش جعفری؛ غذای سنتی گیلان
توسط boshra · Published اسفند ۱۵, ۱۴۰۱ · Last modified بهمن ۶, ۱۴۰۱
ادویه فلافل چیست و چگونه تهیه می شود؟
توسط boshra · Published بهمن ۲۵, ۱۴۰۱ · Last modified دی ۱۱, ۱۴۰۱