ابتدا ماهی را به خوبی تمیز می کنیم. سپس آن را در مخلوط آرد و زردچوبه و نمک و ادویه های مخصوص ماهی می غلطانیم سپس آن را در روغن سرخ می کنیم. در یک ماهیتابه جداگانه مخلوط سیر و جعفری و گشنیز را تفت می دهیم و سپس آب نارنج یا آب لیمو را به آن اضافه می کنیم. سپس ماهی سطخ شده را به آن اضافه می کنیم و یک ربع با شعله کم می گذاریم بماند. سپس ماهی آماده خوردن می باشد.
برچسبها: آموزش طبخ ماهیچگونه ماهی را سرخ کنیمدستور تهیه ماهیروش پختن ماهیروش تهیه ماهیشیوه طبخ ماهیماهینحوه طبخ ماهی
مطالب مرتبط
دستور تهیه حلوای رژیمی خوشمزه و کم کالری
توسط boshra · Published اسفند ۱۷, ۱۴۰۰ · Last modified بهمن ۷, ۱۴۰۰
طرز تهیه استرامبولی
توسط مدیر · Published فروردین ۲۷, ۱۳۹۷ · Last modified فروردین ۲۵, ۱۳۹۷
طرز تهیه بامیه خانگی (مخصوص ماه مبارک رمضان)
توسط مدیر · Published خرداد ۲۱, ۱۳۹۷