طرز تهیه قزل آلای شکم پُر

 قزل آلای شکم پُر

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • قزل‌آلای درسته ۴ عدد
  • آب لیموترش ۱ عدد
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • سیر ۲ حبه
  • شوید خشک ۴ قاشق چایخوری
  • جعفری تازه ۴ قاشق چایخوری
  • پنیر فتا ۲۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ژامبون چرب ۲۰۰ گرم
  • پیاز کوچک نگینی خرد شده ۲ عدد
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • آب سبزیجات (قرص سبزیجات) ۱۲۵ میلی‌لیتر

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. شکم ماهی را شکاف دهید تا پهن شود. تیغ وسط را خارج کنید. داخل شکم ماهی را با آبلیمو و نمک مزه‌دار کنید. سیر را خرد کرده با سبزیجات، پنیر و نمک و فلفل مخلوط کنید و با این مواد شکم ماهی را پر کنید. ماهی را در ورقه‌های ژامبون درسته پیچیده و با نخ محکم کنید. ماهی را به مدت ۳۰ دقیقه در کره، داغ کرده داخل فر بگذارید تا مغز پخت شود.پیازهای نگینی را با کره سرخ کرده، آب سبزیجات را افزوده و به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. در مرحله پایانی پخت (۱۰ دقیقه آخر) روی ماهی بریزید.
این ماهی در کنار پوره سیب‌زمینی و کاهو سرو می‌شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *