طرز تهیه کلوچه شیرین

مواد لازم :

  • یک و یک چهارم فنجان شکر سفید
  • یک فنجان کره
  • سه زرده تخم مرغ
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • دو و نیم فنجان آرد همه منظوره
  • یک قاشق چای خوری جوش شیرین
  • نصف قاشف چای خوری خامه

طرز تهیه :

ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار می‌دهیم و ظرف فر را روغن کاری می‌کنیم.

شکر و کره را با هم مخلوط کرده و به زرده هم زده شده تخم مرغ و وانیل اضافه می‌کنیم.

سپس آرد ، جوش شیرین و خامه را به تدریح اضافه کرده و هم می‌زنیم تا به شکل خمیر در آید و سپس به اندازه توپ‌های دو اینچی در آورده و با ته لیوان صاف کرده و درون سینی فر قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۱ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *