برای همه پیش می آید که در مسافرت یا شرایط خاص چند روزی به نانوایی دسترسی ندارند و مجبورند نان را تهیه کرده و نگاه دارند که در این صورت مشکل اساسی، بیات شدن نان است. برای اینکه بتوانید نان را دو سه روز تازه نگه دارید هنگامی که نان را از نانوایی تحویل می گیرید و هنوز گرم است یک دستمال مرطوب روی آن بیندازید تا بدین ترتیب نان تا روز آخر بیات نشود.
برچسبها: انواع نانبیات شدن نانجلوگیری از بیات شدن نانچگونگی پیشگیری از بیات شدن ناننان بربرینان لواشنحوه پیشگیری از بیات شدن نان
مطالب مرتبط
چگونه ساندویچ مخلوط درست کنیم؟
توسط مدیر · Published مرداد ۳۱, ۱۳۹۶
روش سریع کندن پوست گوجه
توسط boshra · Published اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۸ · Last modified فروردین ۲۴, ۱۳۹۸
طرز تهیه کیک پرتغالی ژلهای
توسط مدیر · Published شهریور ۸, ۱۳۹۶